Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Wiosenne prezenty od Swissquote

Napisany przez 2cybercrash
Swissquote Spring Time Oryginalny pomysł od Swissquote: za każde zakończenie transakcji właściciel konta otrzymuje 1 certyfikat D-Telekom 3-letni czas trwania o wartości 0,7€. Dopiero zdałem sobie sprawę, skąd nagle zaczęły wpadać do mojego portfela te certyfikaty! Dziękuję Swissquote.

Napisany przez beta
Dziękuję Cybercrash.....teraz gdy to powiedziałeś, również zrozumiałem. YG8S.....też się nad tym zastanawiałem, ha ha Pozdrowienia

Napisany przez Simona
To mnie także trochę zmyliło; :roll: mimo to, dziękuję bardzo. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez beta
Akcja została zakończona. Mam teraz 130 takich certyfikatów. Co teraz??? Właściwie nie chcę nic więcej kupować.....Do końca roku można sprzedać certyfikat bez opłat. Co robicie? Oto tekst SQ: Wiosna: Czas coraz dłuższych i piękniejszych dni!?To także czas, aby dodać nowego impetu i wyjątkowych niuansów do swojego portfela. Od 8 kwietnia do 5 maja, nasza wiosenna oferta: za każde zrealizowane zlecenie otrzymasz bonus w postaci strukturalnego produktu* (wartość około CHF 1.00). Po każdym zrealizowanym zleceniu otrzymasz wiadomość w swojej skrzynce odbiorczej, informującą cię, że produkt został zaksięgowany. Zostanie on zgromadzony na koncie pod symbolem YG8S. Nasz Customer Care Center jest gotowy odpowiedzieć na twoje pytania. Wybierz numer 0848 25 88 88. *Produkt strukturalny, symbol YG8S (informacje w formacie PDF w języku niemieckim) typu Out-Performance na akcje Deutsche Telecom AG, at the money (w pieniądzu), o okresie trzech lat i cenie emisyjnej około CHF 1.00. Brak opłat skarbowych, brak opłat za sprzedaż w ciągu pierwszego roku. Zlecenie giełdowe przetworzone w częściach uważane jest za pojedyncze zlecenie. Analityka obowiązuje tylko elektroniczna wymiana (handel przez platformę). Prowizja musi przekraczać CHF 9.00 (najniższa stawka). Oferta ta nie obejmuje bezpłatnych produktów ani transakcji prowizyjnych. Ta oferta nie jest skierowana do zarządzających majątkiem.

Napisany przez 2cybercrash
Naprawdę ładny bukiet, tam były jednak pilne pszczoły. Prezent o wartości około 140 CHF od Swissquote. Moje pszczoły nie były tak pilne, udało się zgromadzić 20 sztuk. Derivat znajduje się na liście do sprzedaży i jest obserwowane razem z D-Telekom. T jest dość ospałe, może osiągnąć maksymalnie 16€, pochodna ma dźwignię 1, więc jest praktycznie tak nudna jak akcja. Wkrótce sprzedam ten drobny prezent, to nie moja broszka. Darmowa opcja SPRZEDAŻY na Syngenta wygasa w maju, miała szybki wzrost z 1,5 do ponad 2,0. Wszystko z wartoscią wewnątrz, całkowicie w pieniądzu. Cena wykonania to 240, która prawdopodobnie nie zostanie osiągnięta w maju, akcjonariusze otrzymają atrakcyjną premię za zerwanie.

Napisany przez beta
Akcja Freetrade od Swissquote..... Citigroup Warrants i certyfikaty - darmowa wymiana przez 1 miesiąc! Oznacza to: weź 100 funtów, handluj do woli i zobacz, ile (jeszcze) na koniec miesiąca zostanie na koncie. Dobra okazja do ćwiczeń! ! Pozdrowienia

Napisany przez Dany1
Dzięki Beta... jest tak ekscytujące jak Betandwin... od którego tytułu zaczniemy? Czy jest coś ciekawego do powiedzenia o Richemont z szlachetnego domu Citigroup?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata