Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Hasło dla inwestora?

Napisany przez Maler
Czy ktoś może mi powiedzieć, co to jest hasło inwestora? Natknąłem się na ten termin na stronie www.Forex-Signale-Live.de. Tam jest napisane Login, ale jak działa taki login?

Pozdrowienia

Maler

Napisany przez 2Bolitho
Nie jestem pewien, czy to jest odpowiednie dla Ciebie. Wszystkie informacje znajdują się na stronie. Jeśli nie jesteś w stanie znaleźć tych informacji, należy być bardzo ostrożnym z elektronicznymi systemami handlowymi. Dla zainteresowanych w weekend hasło to kH2kggO. Instrukcja logowania - Sygnały handlu na rynku Forex W innym przypadku: Zamówienie na Żywo Sygnały Forex Obecnie 39 € miesięcznie. Najmniejszym dostępnym abonamentem jest dwumiesięczny abonament (78 €), ponieważ poszczególne miesiące nie są miarodajne dla usługi z sygnałami. Paypal (natychmiastowe przesłanie hasła inwestora) Zamówienie - Sygnały handlu na rynku Forex

Napisany przez Maler
Od dłuższego czasu śledziłem sygnały i handlowałem nimi, odnosząc sukcesy. Jednak niedawno, po zakończeniu ostatniej subskrypcji, nie mogłem zamówić nowej, a usługa została jakoś zawieszona. Strona internetowa zniknęła, pozostała tylko jedna strona. Co się stało?

Napisany przez DerFreibierFred
Strona jest jednak online!

Ale szczerze mówiąc, uważam, że wygląda dość niepoważnie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata