Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt na finansowanie pobytu za granicą

Napisany przez Lilly89
Cześć drodzy użytkownicy! Mam do was ważne i pilne pytanie do was - może ktoś zna odpowiedź?! Moja sytuacja jest taka, że w około 2 i pół miesiąca wyjeżdżam za granicę na okres do 12 miesięcy, a brakuje mi około 1500,- €. Czy pożyczka zostanie w ogóle zatwierdzona, jeśli początkowo moje raty płaci ktoś inny, być może członek rodziny? Czy istnieje możliwość zawieszenia spłaty rat aż do roku? Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi! Pozdrowienia i miłego poniedziałku, Lilly

Napisany przez Marimore
Cześć Lilly89! Wydaje się, że wszystko zależy głównie od rodzaju kredytu i instytucji udzielającej kredytu. Czy nie znajdziesz informacji na ten temat w drobnym druku? Warunki udzielenia kredytu są przecież transparentne i dostępne dla kredytobiorcy. W razie wątpliwości, czy nie warto zapytać bezpośrednio użyczyciela kredytu? Pozdrowienia, Mari

Napisany przez Lilly89
Cześć Marimore, Nie składałem jeszcze wniosku o kredyt. Być może powinienem był to jasno napisać - Czy ktoś zna bank, który udziela krótkoterminowych pożyczek i akceptuje płatności od innej osoby? W internecie znalazłem same strony dotyczące kredytów dla bezrobotnych, kredytów dla emerytów itp., ale żadnej dla mojej sytuacji. Z tego, co przeczytałem, banki wymagają również potwierdzenia zatrudnienia, ale ja, na wszelki wypadek, zrezygnowałem już z mojej pracy?! O, chaos! Pozdrawiam

Napisany przez Marimore
Cześć Lilly89! Być może zainteresuje Cię tzw. kredyt prywatny? W tym przypadku pożyczkodawcą nie jest bank, ale osoby prywatne. W internecie dostępne są oferty, na przykład Smava. Pozdrawiam, Mari

Napisany przez 2Escorpio
Bankowi względnie obojętne jest, czy płacisz raty ty, twój dziadek, twój przyjaciel, czy ktoś inny... ważne, żeby były opłacone. Wydaje się, że są banki, które nalegają na pobieranie rat z własnego konta osobistego, ale druga osoba zawsze może wcześniej przelać pieniądze na Twoje konto osobiste... to wyjdzie na to samo.

Napisany przez Birgit
Praca została zwolniona. Czy jest dostępna praca za granicą? W przeciwnym razie bank nie udzieli kredytu. Birgit

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata