Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Do forum

Napisany przez Simona
Czy mogę zobaczyć, kto jest aktualnie online? Gdzie? Czy mogę wysyłać innym użytkownikom maile za pośrednictwem skrzynki mailowej? Na przykład tak jak kiedyś w forum dla przyjaciół giełdy? Nie byłoby złym pomysłem. Pozdrowienia, Simona :?:

Napisany przez webmaster
Simona pisze: Czy można tutaj zobaczyć, kto jest obecnie online? Gdzie? Czy można wysyłać innym użytkownikom maile przez skrzynkę odbiorczą? Na przykład, jak kiedyś na forum przyjaciół giełdy? Byłoby nieźle. Pozdrowienia, Simona :?:
cześć Simona, Na stronie startowej forum, na samym dole, jest sekcja Kto jest online. Zalogowani użytkownicy są tam widoczni. Gdy się zalogujesz do forum, masz możliwość wysłania prywatnej wiadomości innym członkom forum. (Patrz: Menu Lista użytkowników) Pozdrowienia Salamander

Napisany przez Simona
Dziękuję, znalazłem.Pozdrowienia,simona

Napisany przez Karat
Czy tu teraz już nic się nie dzieje? Wszyscy już na wakacjach? Tylko średnio duży wygrany mógłby mnie jeszcze uratować! W przeciwnym razie moja twarz powoli zacznie drętwieć. Dobrze, że ptaki na sąsiednim jabłoniu nadal świergoczą! Mam nadzieję, że z ekscytacji z powodu skoku cen srebra do góry dzisiaj. Piękne Zielone Świątki Karat

Napisany przez richard100
Karat pisze: Czy tutaj naprawdę nic się nie dzieje? Wszyscy już na wakacjach? Tylko średniej wielkości zysk mógłby mnie jeszcze uratować - inaczej moja twarz zacznie drętwieć. Dobrze, że ptaki na sąsiednim jabłoniu wciąż świergoczą! Mam nadzieję, że to z powodu podekscytowania, że cena srebra dziś jeszcze wzrośnie. Wesołego Zielonych Świąt Karat
Cześć Karat, Tak, co tu poradzić? Sprzedawać po zysku pojedynczych pozycji, przynajmniej powyżej 10%.... ale aktualnie brak takich, ponieważ giełda zawiesiła się. Kupować już nie chcę w tych cenach. Pozycje gotówkowe zachowują spokój. Życzę również wesołego Zielonych Świąt. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Karat
Cześć Rich, Dziś miałem naprawdę dużo czasu na dokonywanie zakupów i sprzedaży. I ciągle generować małe i większe zyski. Ale akurat dzisiaj nic nie wychodzi. Prawdopodobnie nikt nie chce już angażować się tuż przed Zielonymi Świątkami. Od kilku dni obserwuję srebro i zauważyłem ciągłe powtarzające się wzorce. Obserwuję zakres cen w ciągu dnia. W ostatnich dniach zawsze pojawiały się okazje wieczorem. Ale dzisiaj, gdy naprawdę miałem ochotę kupić, nic się nie dzieje. To frustrujące! Ale nie poddaję się i podnoszę swoje limity zakupu. Widzisz, staję się coraz mądrzejszy. Gdy podnoszę limit zakupu, cena potem spokojnie spada poniżej mojego dotychczasowego limitu. W przyszłym tygodniu znowu będą okazje i myślę, że srebro może być bardzo atrakcyjne. W tej chwili skupiam się tylko na srebrze (zlecenie jest otwarte, ale jeszcze nie zostało zrealizowane, chcę zapłacić mniej), DAX-ie i Dow Jonesie. Spróbuj też z miniaturami! Ale dzisiaj raczej nic z tego. Ale nie szkodzi, przynajmniej będę miał spokój przez Zielone Świątki. Karat

Napisany przez Springer
Cześć Karat Ja, z mojej strony jestem aktywniejszy niż kiedykolwiek :wink: Mam jeszcze wiele tytułów na oku i codziennie śledzę wszystko, co media mają do zaoferowania, połączone z moimi badaniami i niezbędnym wyczuciem, aby kupować/sprzedawać. Moje następne ulubione to: Baywa jako solidna inwestycja długoterminowa (nie chcę płacić więcej niż 28-30 EUR :wink: mam to samo co ty, jestem trochę skąpy :mrgreen: ), jako wysokie ryzyko obecnie mam na oku YMI i Obducat. W sektorze surowców naturalnych Kimberley Diamonds. Na SWX nadal obserwuję Swisslog. Tak więc nie będzie nudno, postaram się również tutaj przejrzysto dokumentować. Szkoda, poniedziałek jest świętem :wink:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata