Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: ebay

Napisany przez richard100
Nie znaleziono wpisu na Ebay? Według liczb na giełdzie: dobre nie jest wystarczająco dobre. Pozdrowienia, Rich https://www.ftd.de/unternehmen/handel_dienstleister/66189.html

Napisany przez beta
Cześć Rich Perspektywy są raczej powściągliwie pozytywne... Na drugi i trzeci kwartał ... zazwyczaj są to kwartały słabe, powiedział Swan (CFO). Ale podobnie jak Apple, eBay jest znany z dostarczania raczej konserwatywnych prognoz. Jeśli można je jednak przekroczyć, tym lepiej. Co mnie teraz jednak dziwi: W ostatnim kwartale nie kupiłem żadnego produktu Applea, za to zdobyłem więcej gwiazdek na eBayu... ale po prostu nie chcą się one przełożyć na liczby :? :shock: :lol: Pozdrowienia

Napisany przez richard100
Cześć Beta, Wygląda na to, że to ze mną jest coś nie tak. :wink: Przez ostatnie 3 miesiące nie sprzedałem nic. W poprzednim kwartale byłem bardzo aktywny. Sprzedałem większą ilość sprzętu fotograficznego dla przyjaciela. To było dość pracochłonne. Ludzie z E-Bay faktycznie do mnie dzwonili i pytali, dlaczego przestałem korzystać z ich platformy. Nie wiedziałem, jak to odebrać? Spadek obrotów, czy duże zmiany motywacyjne w zespole? Pozdrawiam, Rich

Napisany przez beta
Zadzwonili do Ciebie naprawdę??? Wow, musisz być naprawdę wymagającym klientem, szacunek. Prawdopodobnie dyrektor finansowy miał na myśli oszczędności w różnych obszarach w przyszłości również eliminując bezsensowne rozmowy telefoniczne Pozdrawiam

Napisany przez ADMCI4
ebay Schweiz jest raczej jeszcze jak ścienne kwiaty... tutaj muzyka gra raczej na riccardo. Natomiast ebay w Niemczech kwitnie. Trzymam się swoich akcji ebay mimo tego, że od zakupu rok temu są tylko 2-3% w górę. Po prostu wskoczyłem do gry za późno

Napisany przez beta
Osobiście preferuję eBay do sprzedaży. Ricardo jest zdecydowanie bardziej przyjazny dla użytkownika, ale na eBayu po prostu osiąga się lepsze ceny sprzedaży (o ile oferta jest międzynarodowa). System płatności PayPal ... (należący do eBay: Przychody z działalności płatności online firmy eBay, PayPal, wzrosły o 44 procent. Liczba kont wzrosła o 47 procent do 105 milionów.) ... podoba mi się o wiele bardziej niż Moneybookers. Aby móc korzystać z PayPal jako Szwajcar, artykuł musi być jednak wystawiony na europejskiej stronie eBay. Wiele osób w Szwajcarii to robi. Może dlatego eBay-CH nie rusza z miejsca, .... Pozdrowienia

Napisany przez 2cybercrash
Liczby z ebay tym razem się spodobały. Zawsze były beznadziejnie przepłacone, rozczarowywały i spadały. Wydaje mi się, że P/E prawie 40, jeśli to prawda, jest zbyt wysokie. Kurs wzrósł po godzinach o +8%. Było pewnie wiele pozycji shortowych? Nigdy nie trzymałem tej akcji, ani teraz.

Napisany przez Dany1
Setki iPhoneów zostały już sprzedane na eBay... radość panuje... na eBayhttps://search.ebay.com/iphone_Cell-Phones_W0QQ_trksidZm37QQcatrefZC6QQfclZ3QQfro

Napisany przez Forexyman
Dany1 pisze: radość panuje...na ebay
Cześć EBAY Radość teraz także panuje u mnie)))))) potwierdzenie kanału wzrostowego obiecuje akcji po pokonaniu strefy oporu 35,50 dalszy potencjał wzrostu do 45-46 USD Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Forexyman pisze: Cytat od Dany1 radość panuje... na ebayu Cześć EBAY Radość panuje teraz także u mnie)))))) potwierdzenie kanału wzrostowego po pokonaniu strefy oporu 35,50 daje dalszy potencjał wzrostowy do 45-46 USD Pozdrowienia
Cześć po wybiciu teraz również pomyślnie zakończony pullback Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć EBAY Akcja w ostatnich dniach dostarczyła świetnego wzrostu, więc można przypuszczać, że teraz można spodziewać się małego ruchu korekcyjnego, zanim ruszy dalej na północ Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć Ebay po przekroczeniu strefy 38 dolarów, eBay powinien nadal zmierzać do celu Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć, ze względu na drobne poprawki, pozycja jest tymczasowo zamknięta. Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć

Wesołego Zielonych Świąt

Pozdrowienia

Opublikowane tutaj analizy i opinie są moimi osobistymi poglądami. Te opinie mogą ulec zmianie w związku z aktualnymi danymi i wydarzeniami nadzwyczajnymi. Są to opinie obowiązujące w momencie analizy. Te poglądy i analizy nie mają charakteru rekomendacji ani nakłaniania do zakupu czy sprzedaży i nie powinny być traktowane jako zapewnienie dotyczące przyszłych wartości kursów.

Napisany przez Forexyman
Cześć Ebay Kurs wybił się z flagi zgodnie z oczekiwaniami, ale myślę, że trochę czasu minie zanim dojdziesz do wejścia. Pozdrowienia

Napisany przez Forexyman
Cześć Ebay Dalej rozwija się zgodnie z oczekiwaniami, więc można spodziewać się, że wkrótce kurs będzie kontynuował wzrost Wiele pozdrowień

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata