Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt online - czy możliwe jest z poręczycielem w okresie próbnym?

Napisany przez dudidi
Cześć, 25.01.11 ukończyłem moją edukację i następnie przeszedłem na etat w mojej firmie. Dostałem umowę na czas nieokreślony z trzymiesięcznym okresem próbnym. Przy różnych badaniach w Internecie dowiedziałem się, że jako kredytobiorca muszę spełnić pewne warunki. Nie mogę być na okresie próbnym, muszę być zatrudniony u pracodawcy co najmniej 6 miesięcy itp. Ponieważ zatrudnienie na etacie jest innym rodzajem zatrudnienia niż praktyka zawodowa, niestety nie spełniam tych warunków. Zastanawiałem się, czy mogę wziąć mojego ojca jako 2. kredytobiorcę do umowy - jako tzw. Poręczyciela. Czy jest możliwe, że jeśli spełniam warunki do samodzielnej umowy kredytowej (nie jestem na okresie próbnym itp.), to czy mogę usunąć mojego ojca jako poręczyciela z umowy? Czy mimo istnienia poręczyciela muszę przedstawić potwierdzenia dochodów? W takim wypadku musiałbym poczekać jeszcze około 2-3 miesiące.

Re: kredyt online - czy możliwe jest z poręczycielem w okresie próbnym?

Napisany przez 2Escorpio
Jeśli poręczyciel ma odpowiednią płynność finansową, aby pokryć kwotę kredytu... możesz być także beneficjentem świadczenia Hartz 4, ale twoje dane w rejestrze Schufa powinny być w porządku

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata