Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Inwestycje wartościowe

Napisany przez KSL Investments
Cześć wszystkim Mam pytanie dotyczące tanich akcji z regionu Europy. Czy ktoś mógłby polecić mi kilka akcji firm, które spełniają następujące kryteria? Kurs/zysk (KGV) mniejszy niż 10 Kurs/zysk operacyjny (KCV) mniejszy niż 10 Wartość księgowa (KBV) w okolicach 1.0 Wskaźnik obrótów (KUV) w okolicach 1.0

Napisany przez 2cybercrash
Wygląda na to, że zgubiłeś się na Festiwalu Humoru? Musisz dodać coś kreatywnego tutaj, nawet bez biletu? Czyste podpierdalacze nie są tutaj mile widziane? Więc postaraj się sam coś wymyślić.

Napisany przez kandinski
Interesujący tytuł, który otworzyłeś... Cybercrash ma oczywiście rację, jest wystarczająco dużo postów tutaj na forum, gdzie możesz się dowiedzieć więcej. Jednakże mam dla Ciebie także wskazówkę: Możesz znaleźć inspiracje na stronie www.newratings.com (musisz sam(a) sprawdzić, które z analiz nie są prowadzone tylko w celu podbicia kursu akcji...) www.finanznachrichten.de Może też czytasz jakąś mądrą gazetę?... Dowiedz się więcej i zadawaj konkretne pytania

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata