Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Czy wpisy w Schufie są naprawdę poprawne?

Napisany przez Salomon
Cześć Użytkowniku Forum, spróbowałem wziąć kredyt. Niestety wniosek nie został zatwierdzony. Jak to jest z wpisami w Schufie? Kiedyś słyszałem, że wpisy w Schufie często są błędne i obliczenia nie zawsze są poprawne. Przeczytałem tutaj, że informacje dotyczące zdolności kredytowej często niestety są błędne. Co zrobić, jeśli tak jest w moim przypadku? Co zrobić, jeśli obliczenia są błędne? Czy można zmienić informacje w Schufie? Nie chciałbym korzystać z kredytu bez sprawdzania Schufy... Pozdrowienia, Sergiej

Napisany przez 2Bolitho
no cóż, może powinieneś najpierw przejrzeć dane, a potem zobaczysz, czy są one poprawne czy nie: https://www.meineschufa.de/ online można zgłaszać błędne lub przestarzałe dane, które zostaną następnie sprawdzone. Jednak powinno to być możliwe również w trybie offline.

Napisany przez Salomon
Czy to jest darmowe? Musiałem jakiś czas temu zdobyć informacje dla swojego wynajmującego i wtedy musiałem już zapłacić za to pieniądze. Gdzie dokładnie działa ta funkcja zgłaszania? Nie mogłem tego od razu znaleźć. Czy jest to możliwe dopiero po zalogowaniu?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata