Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Nokia

Napisany przez Simona
Dziś, 15.11.05, w programie Kassensturz przeprowadzono porównanie różnych marek telefonów komórkowych pod względem wydajności baterii. Nokia wypadła najlepiej. Wygląda na to, że muszę się postarać, jeśli chcę tam jeszcze wejść ponownie? Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Dany1
Cześć Simona Nie mam pojęcia, czy jesteśmy we właściwym forum dotyczącym Nokii...;-) ale nie sądzę, że jest potrzeba pośpiechu. Kurs jest prawie na najwyższym poziomie w roku, może jeszcze podskoczyć do 15,50/16,50? ...z drugiej strony Nokia zawsze była nieprzewidywalna...czy ryzyko jest tego warte?

Napisany przez Simona
Cześć Simona Nie mam pojęcia, czy jesteśmy tutaj we właściwym forum związku z Nokią...;-) ale nie sądzę, że jest to kwestia pilności. Kurs jest prawie na najwyższym poziomie w ciągu roku, może jeszcze podskoczy do 15,50 / 16,50? ...z drugiej strony Nokia zawsze była nieprzewidywalna... Czy warto podjąć ryzyko? Cześć Dany Nokia: Muszę się jeszcze w tym trochę ćwiczyć. Prawdopodobnie powinienem był to zamieścić na innych giełdach. Skoro mają wciąż akcje w trakcie wykupu, jest możliwe, że cena przekroczy 15 zł. Ostatnio granicę 15 zł przekroczyliśmy dzień przed wynikami Q2. Jednak nie kupię powyżej 14,60.

Napisany przez ADMCI4
Dany1 pisze: ale nie sądzę, że pośpiech jest konieczny. Kurs jest prawie na najwyższym poziomie od wielu lat, może jeszcze wzrosnąć do 15,50/16,50? ... z drugiej strony Nokia zawsze była nieprzewidywalna... Czy warto podjąć ryzyko?
Pośpiech może nie być konieczny. Ale może warto podjąć ryzyko (szczególnie od wiosny). Będę obserwować Nokię... nie tylko ze względu na akumulatory.

Napisany przez Simona
Teraz przeniosłam się z Nokii na inne giełdy *g*, żebyśmy byli porządni. Pozdrowienia, Simona :arrow:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata