Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy mój syn może dostać dodatkową kartę prepaid?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór, mój syn niedługo będzie studiować za granicą i musi tam oczywiście również zapewnić sobie środki do życia. Będzie zabezpieczony przez Bafög, ale chciałbym mu mimo wszystko dać małą rezerwę na wypadek nagłych sytuacji. Dlatego chciałbym wiedzieć, czy mogę złożyć wniosek o dodatkową kartę kredytową z mojej Master Card, którą można również doładować. W ten sposób mógłbym od czasu do czasu wpłacać na nią trochę pieniędzy. Dzięki połączeniu z moim kontem miałby już solidne wsparcie odniesienia. Czy to możliwe? Commissario

Re: Czy mój syn może dostać dodatkową kartę prepaid?

Napisany przez 2Escorpio
Cześć... Zazwyczaj można otrzymać karty prepaid Visa/Mastercard dla osób w wieku od 12 do 14 lat. Zazwyczaj nie ma dodatkowych kart, więc trzeba załatwić swoją (choć są też wyjątki, nie wiem skąd masz swoją kartę) Jeśli masz zwykłą kartę kredytową, nie można otrzymać dodatkowej karty prepaid... to są dwa różne produkty, więc trzeba zarezerwować dwa różne produkty. esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata