Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Spotkanie giełdowe

Napisany przez Simona
Kto byłby zainteresowany spotkaniem przy piwie? Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
W zasadzie nie mam nic przeciwko. Jednak wieczory zazwyczaj są dla mnie dość zajęte, dlatego wolałbym wziąć udział w lunchu.

Napisany przez 2cybercrash
Stolik Zentralschweiz będzie nadal organizowany przez inicjatora Renietsa około co 2 miesiące na podstawie zaproszeń i rejestracji, do odwołania. Odbywa się w niewielkim gronie, nowi uczestnicy są mile widziani, ale wymagana jest rejestracja mailowa.

Napisany przez ADMCI4
czy reniets pisze w klubie ringiera?

Napisany przez kandinski
Chciałbym wziąć w tym udział. Czy ktoś mógłby mi podać datę i miejsce spotkania? Dzięki

Napisany przez Simona
Myślałam o spotkaniu w okolicach Zurychu. Naturalnie również Centralna Szwajcaria jest mile widziana. W jakim klubie kto pisze, nie odgrywa roli. Wymiana myśli na temat giełdy nie musi być zależna od forum. Możliwa data to wtorek, 23 maja 2006, godzina 19:00. Jeśli kilku kolegów jest zainteresowanych, zostawcie wiadomość. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
Myślałem również o zorganizowaniu spotkania giełdowego w Zurychu i oczywiście chętnie się przyłączę.

Napisany przez Simona
Dziękuję w międzyczasie. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Simona
Przypomnienie: Spotkanie giełdowe w Zurychu odbędzie się (runda przy stołach). :idea: Wtorek, 23 maja 2006, godzina 19.00 Dla kolegów chcących przyjść: Gdzie się spotykamy, będziecie wiedzieć na żądanie, drogą mailową, w prywatnych wiadomościach. W ten sposób unikniemy uciążliwości związanych z wścibskimi handlarzami. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Simona
Kochani koledzy Od ostatniego spotkania integracyjnego minęło trochę czasu, a niektórzy z nas na pewno mieliby ochotę znowu wziąć udział w spotkaniu integracyjnym, aby porozmawiać o giełdzie i innych tematach. Nowi i stali koledzy z wszystkich regionów są oczywiście serdecznie zaproszeni. Możliwa data: 15 sierpnia 2006 / 19:00. Zainteresowanych prosimy o kontakt poprzez wiadomości prywatne. Gdzie? To również zostanie podane w odpowiednim czasie. W międzyczasie serdecznie pozdrawiamy - oraz życzymy udanego święta narodowego. Simona

Napisany przez ADMCI4
Cześć drodzy Użytkownicy Forum Spotkanie giełdowe odbędzie się w to wtorek 15.8 o godzinie 19:00 w Oerlikon. Każdy jest serdecznie zaproszony do udziału w spotkaniu przy stoliku. Gdzie spotykamy się, możecie się dowiedzieć na życzenie, poprzez e-mail lub wiadomości prywatne.

Napisany przez Simona
Dziękuję, że tym razem podjąłeś się organizacji. Chętnie wezmę w tym udział. Moja wiadomość znajduje się w twojej skrzynce odbiorczej wiadomości. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
Jutro jest spotkanie giełdowe! Nie zapomnij.

Napisany przez kandinski
Czas dojrzał na kolejne spotkanie... co myślicie?... Miejsce spotkania jak dotychczas w okolicach Zurychu wieczorem o... Możliwe daty: 25.10; 27.10 lub 3.11. Proszę dajcie mi znać, które daty Wam odpowiadają, a przede wszystkim kto przyjdzie. Dokładniejsze informacje prześlę Wam mailem. Cieszę się na ekscytujący wieczór.

Napisany przez ADMCI4
O tej porze byłemby na wakacjach, więc nie mogę być obecny. Inne propozycje mile widziane.

Napisany przez Simona
Cześć Kandinski, na pewno otrzymałeś moją wiadomość, ale można ją także przenieść. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez beat
Czas leci... Miałem wrażenie, że się niedawno spotkaliśmy. Skontaktuję się prywatnie.

Napisany przez kandinski
Teraz jest oficjalne: Spotkanie giełdowe odbędzie się w piątek 11.10 o godzinie 19:00 w Zurychu. Będziemy się cieszyć, jeśli przybędzie wielu inwestorów giełdowych i zainteresowanych giełdą. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną poprzez PW, abym mógł podać ci miejsce.

Napisany przez Springer
kandinski pisze: Teraz jest oficjalne: Spotkanie giełdowe odbędzie się w piątek 11.10 o godzinie 19:00 w Zurychu. Będziemy się cieszyć z obecności wielu giełdowiczów i zainteresowanych tematem giełdy. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną prywatnie, aby móc podać ci miejsce spotkania.
przepraszam za wtrącanie... nie 10.11? Chciałbym poznać uczestników tego forum, więc jestem zainteresowany przyjściem, niestety muszę wtedy być przy książkach... na pewno następnym razem.

Napisany przez kandinski
:? Co za głupi błąd :? Moment seniora... :?: :!: ops: Oczywiście data to piątek 10.11.2006 od 19.00...

Napisany przez kandinski
W piątek 10.11 jest jeszcze kilka wolnych miejsc na spotkaniu giełdowym. Osoby chętne do udziału proszę o kontakt prywatną wiadomością. Spotkanie odbędzie się w Zurychu o godzinie 19:00. Do zobaczenia, cieszę się

Napisany przez Simona
Już niedługo znów nadejdzie ten czas. Jeśli masz ochotę i czas, jesteś mile widziany! Gdzie tym razem odbędzie się spotkanie Börsen-Stammtisch? Aby uzyskać dokładniejsze informacje, proszę się ze mną skontaktować przez wiadomość prywatną. 21 marca 2007, godz. 19:00, w Zurychu. Do zobaczenia wkrótce i Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Simona
Simona pisze: Już niebawem znowu się zbliża czas. Kto ma ochotę i czas, jest mile widziany! Gdzie będzie tym razem spotkanie Börsen-Stammtisch? Dla dokładniejszych informacji proszę się u mnie zgłosić prywatnie. 21 marca 2007, godz. 19.00, w Zurychu. Do zobaczenia wkrótce, Pozdrowienia, Simona
Nasze spotkanie stammtischowe odbędzie się. Cieszymy się. Do zobaczenia w środę, Pozdrowienia, Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata