Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Gasexplorer Torrent Energy

Napisany przez ADMCI4
Czy ktoś może mi polecić tę firmę do zakupu????? Pozdrowienia Blocher

Napisany przez 2cybercrash
Czy wiesz przynajmniej, czy to firma z SWX, drogi Blocherze? Na tej platformie jest działy Energetyka/Surowce, zapytaj tam, być może ktoś jest dostępny?

Napisany przez kandinski
Czy otrzymałeś zalecenie zakupu od jakiegoś dziwnego biuletynu giełdowego, który ma interes w napędzaniu akcji :?: :?: :?: Nie mogę znaleźć żadnych danych na ten temat, ale kiedy patrzę na wykres, akcja wydaje się idealna do spekulacji... Jeśli chcesz się tym zająć, musisz mieć gotówkę na grę, nerwy i czas na aktywne kupowanie/sprzedawanie...

Napisany przez ADMCI4
Post został usunięty przez moderatora

Napisany przez 2cybercrash
Wartość jest jak los w loterii, Blocherze, może być omawiana na forum górniczym, nie prowadzi do wygranych. Produkcja to czysta fantazja. Na rynku notowana jest tylko we Frankfurcie. Trudno zdobyć obiektywne informacje, wymaga znajomości tajemnic rynkowych. To jest po prostu manipulowanie kupującymi listy giełdowe na podstawie niezweryfikowanych argumentów. Mogę całkowicie zrezygnować z tego rodzaju okazji. Kurs gwałtownie spadł, teraz znowu rośnie dzięki fantazji i spekulacjom. Nie chcę cię zniechęcać do tej spekulacji, Blocherze, ale nie pytaj mnie o takie ryzyko, musisz je ponosić sam.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata