Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: ubezpieczenie samochodu - dlaczego dla początkujących kierowców są stosowane różnice?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, córka mojej koleżanki z pracy po raz pierwszy zarejestrowała samochód na siebie mając 26 lat, wcześniej zawsze było to w imieniu ojca. Teraz mogła od razu rozpocząć ubezpieczenie u rodziców z 85%. Mój syn ma 24 lata i ma prawo jazdy od 5 lat. Od trzech lat jeździ udokumentowanie samochodem zarejestrowanym na mnie. Mimo to, gdy zapytałam ubezpieczyciela, okazało się, że może mieć tylko 100%. Dlaczego istnieją takie różnice? Zawsze myślałam, że dla nowych kierowców wszystko powinno być takie same, aby najpierw musieli się udowodnić. Czy każde ubezpieczenie może teraz regulować to według własnego uznania?

Re: ubezpieczenie samochodu - dlaczego dla początkujących kierowców są stosowane różnice?

Napisany przez ADMCI4
To może być spowodowane tym, że ma dopiero 24 lata. Wiele ubezpieczeń oferuje zniżki dopiero od 25 lat. To będzie się różnić w zależności od ubezpieczyciela. Wystarczy zadzwonić do różnych firm ubezpieczeniowych i zapytać.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata