Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Jak dowiedzieć się o dokładnej wysokości mojego limitu debetowego?

Napisany przez ADMCI4
Jestem w potrzasku. Zazwyczaj mam tylko debet w wysokości 500 euro. Kiedy w zeszłym roku miałem problemy finansowe, moja menedżer konta tymczasowo zwiększyła debet do 1 200 euro. Ustaliliśmy jednak, że zostanie on stopniowo zmniejszony o 50 euro miesięcznie, aż wróci do pierwotnego limitu. Teraz zauważyłem w bankowości internetowej, że mam oczywiście linię kredytową w wysokości 2000 euro. Nie chciałbym jednak pytać menedżera konta o to, ponieważ obawiam się, że cofnie ona zmianę. Czy mogę ufać informacjom z bankowości internetowej, czy mam inne możliwości, aby dowiedzieć się dokładnej wysokości debetu?

Napisany przez 2Bolitho
Jakie jest Twoje dochód? Moje ostatnie przekroczenie było już jakiś czas temu, bo nie mogę sobie na niego pozwolić. Ale wcześniej zawsze wynosiło ono 2-3-krotność dochodu. Jeśli istnieją inne kredyty, zawsze były one obcinane. Nie mam pojęcia, czy teraz jest to nadal praktykowane. Ale koniecznie porozmawiaj z bankiem. W końcu chcesz wydać ich pieniądze. A oni chcą sprzedać przekroczenie konta i dobrze na tym zarabiać. Może istnieją dla Ciebie tańsze sposoby. Albo okaże się, że nie stać Cię na kredyt. To też byłby zysk.

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, zazwyczaj dane w bankowości internetowej są takie same jak dostępne środki na koncie. W razie potrzeby możesz sprawdzić wysokość debetu za pomocą wyciągu bankowego. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata