Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Czarny jak mleko - jesteś ekspertem finansowym!

Napisany przez Meyer Anlegerme
Mam pytanie i mam nadzieję, że znajdą się czytelnicy, którzy mogliby mi pomóc. Poszukuję zainteresowanych partnerów medialnych, którzy chcieliby przeprowadzić wywiady na temat poniższego tematu. Czy znacie kogoś z branży mediów, kto mógłby zainteresować się tym tematem? Twitter, tweety i blogi powodują gwałtowne zmiany na rynku giełdowym. Dzięki mediom społecznościowym eksperci w bankach i mediach tracą na znaczeniu. Inwestorzy indywidualni mają w czasie rzeczywistym dostęp do złożonych danych rynkowych, co prowadzi do niepowstrzymanej demokratyzacji rynku kapitałowego. Odnotowani traderzy zyskują większe uznanie dzięki zwiększonej transparentności wyników i wydajności. Wprowadzenie technologii prowadzi do rozmycia i zdefiniowania na nowo pojęcia eksperta. Jeśli chodzi o trendy na rynku akcji, sentyment społeczności Twittera ma większe znaczenie niż prognozy tradycyjnych analityków. Sektor finansowy stoi przed ogromnymi wyzwaniami. Ci, którzy nie zredefiniują siebie, grożą upadkiem. Reporter Wall Street n-tv Markus Koch będzie rozmawiał w sobotę 7 maja w godzinach 13:10–13:40 na głównej scenie Deutsche Anlegermesse z Barrtem Kellermannem, założycielem Battle of the Quants mieszkającym w Nowym Jorku, Markusem Hofmeierem z CMC Markets w Londynie i Johnem Gossenem, prywatnym traderem z Bonn. Na stronie www.deutsche-Anlegermesse.de dostępne są bezpłatne bilety wstępu na ograniczony czas.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata