Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Menu nawigacyjne

Napisany przez webmaster
Badanie: Czy zgadzasz się na nowy design? Głosuj tutaj: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=756 Głosowanie trwa do 10 czerwca 2006. Jedną z trudności projektowania stron internetowych jest prezentacja danych do wyświetlenia. Muszą być one wyraźnie widoczne dla wszystkich użytkowników, aby zapewnić uporządkowany obraz. Należy unikać zbędnych danych na stronie internetowej, ponieważ są one zazwyczaj mylące i nieistotne dla użytkownika. Z tego powodu chciałbym dostosować stronę główną forum tak, aby na niej widoczne były ważniejsze informacje. Co będzie nowe? Na lewej stronie zostanie zintegrowana pasek nawigacyjny (NAVIGACJA), który zawiera wszystkie ważne informacje z nagłówka. Co zostanie usunięte? Ponieważ pasek nawigacyjny (NAVIGACJA) obejmuje wszystkie funkcje nagłówka (obszar zaznaczony na czerwono), można go usunąć. Jaki jest z tego korzyść? Zdobyta przestrzeń nagłówka może zostać wykorzystana do wyświetlania informacji na forum. Salamander

Napisany przez webmaster
Dodatek Nie każdy posiada szybki komputer 3 GHz, który otwiera nowy pasek nawigacyjny błyskawicznie, jak u mnie. Właśnie na moim małym laptopie (jest trochę słaby) musiałem stwierdzić, że otwieranie/zamykanie paska nawigacyjnego odbywa się bardzo powoli i jest to bardzo irytujące. Cóż, nie byłem przygotowany na ten efekt/wynik i sprawia, że zastanawiam się, czy to naprawdę jest odpowiednie narzędzie dla wszystkich rodzajów komputerów. Niemniej jednak, pozwólmy ankiecie kontynuować i zobaczmy, co myśli większość! Salamandra

Napisany przez webmaster
Wynik głosowania i jego konsekwencje Ponieważ szala prawie się wyrównała, zdecydowałem się na wyłączenie nowego paska nawigacyjnego. Około połowa członków głosujących wyraziła negatywną opinię na ten temat, dlatego priorytet głosowania przyznaję tym członkom. Salamander

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata