Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: W jakim banku można dostać pożyczkę dla urzędnika.

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie, Jest to moje pierwsze doświadczenie w forum, nigdy dotąd w nim nie byłem. Jestem nauczycielem i wkrótce zostanę urzędnikiem. Moja dziewczyna również jest nauczycielką i chcielibyśmy w najbliższym czasie kupić Dom. Słyszałem kiedyś o tzw. kredytach dla urzędników. Jeśli takie istnieją, wydaje się, że muszą być w jakiś sposób korzystniejsze dla urzędników niż inne kredyty. Dotychczas nie spotkałem się z nimi w moim banku. Czy istnieją specjalne banki, w których można ubiegać się o kredyt dla urzędników? Pozdrowienia

Napisany przez 2Bolitho
Po prostu wpisz w Google hasło pożyczka dla urzędników. Znajdziesz tam wiele informacji. Nie przyjmuj od razu pierwszej lepszej oferty. Spokojnie porównaj. Pamiętaj również, że kredyt to produkt jak każdy inny. Płaci się go w postaci odsetek. Czy są one drogie czy tanie, każdy musi sam zdecydować.

Napisany przez Naseweis
Cześć mistrzu matematyki, tzw. pożyczek dla urzędników udziela się tylko na prywatne pożyczki, ale nie na kredyty budowlane. Tylko w niektórych kasach oszczędnościowych lub firmach ubezpieczeniowych możesz otrzymać ewentualną zniżkę, jeśli jesteś członkiem związku zawodowego lub DBB. Jeśli jesteś urzędnikiem na całe życie, niektórzy pożyczkodawcy finansują nawet do 100% ceny zakupu nieruchomości lub kosztów budowy. Pozdrawiam!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata