Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Zaoszczędziłem trochę pieniędzy i..

Napisany przez ArndtBoser
Chciałbym teraz pomnożyć to na rynku finansowym! Uważam, że znalazłem bardzo dobrego tradera. Czy ktoś miał już doświadczenia z nimi lub może polecić podobnego dostawcę? Jestem także otwarty na wskazówki i rady! Gdzie można zarobić najwięcej w przyszłości? Mam nadzieję, że forum może mi pomóc. Dziękuję Arndt

Napisany przez 2Bolitho
Jakiego tradera znalazłeś? On inwestuje Twoje pieniądze dla Ciebie, czy jak? A może masz na myśli brokera? Nikt nie wie, gdzie można zarobić najwięcej pieniędzy. Trzeba by było być jasnowidzem. Porady: Inwestuj w swoją wiedzę. Graj tylko pieniędzmi, których możesz się pozbawić. (Prawie każdy płaci haracz)

Cześć, na etoro możesz obserwować udanych traderów i kopiować ich strategie! Jak to dokładnie działa, zobacz w tym filmie YouTube - ‪eToro - Your Investment Network‬‏Poradzam sobie całkiem nieźle i odnoszę sukcesy, nie muszę codziennie obserwować rynku.Jak już wspomniałem, oszczędziłem trochę pieniędzy, ale nie zrobiłbym tego na pożyczonych środkach.PozdrawiamArndt

Napisany przez ProperSoul
To naprawdę dosyć niezręczna reklama, jeśli mnie pytają... Trading moim zdaniem to nic innego jak hazard. Można w nim dużo stracić i stracić dużo pieniędzy. Nawet jeśli ktoś kopiować strategię pozornie udanego tradera. Bezpieczna inwestycja to coś zupełnie innego. Pozdrawiam propersoul

Napisany przez ADMCI4
Cześć, wszystkie stopy zwrotu w dwucyfrowym zakresie wiążą się z wysokim ryzykiem! Kto chce osiągnąć duże zyski, musi podjąć duże ryzyko. Jak wysokie powinno być ryzyko dla każdego, zależy od samego zainteresowanego. Trzeba po prostu ustalić granice. Jak już wspomniałem, nie jest to dla mnie pożyczone pieniądze. Chciałem tylko powiedzieć, że radzę sobie dobrze z platformą. A przecież za dobry pomysł można przecież złożyć toast. Powodzenia dla was!

Napisany przez ProperSoul
Hej, a tutaj leży sedno sprawy, Arndt: Najpierw wymienia się TYLKO rzekome wielkie szanse, nie zwracając od razu uwagi na ryzyka. I wielu ludzi wciąż się dziwi, dlaczego branża finansowa jest tak niesławna... Nic osobistego. Pozdrowienia

Przepraszam, Propersoul, zanim zaczniesz szerzyć negatywne nastroje na innych platformach, powinieneś je przynajmniej poznać. eToro jest praktycznie niezrównany jeśli chodzi o naukę handlu walutami, ponieważ interfejs graficzny jest tak opracowany, że dosłownie każdy musi zrozumieć temat. Wiele materiałów edukacyjnych (wideo, 12-częściowy kurs) pomaga zrozumieć handel. Wkrótce będzie także dostępny Open Book w języku niemieckim. Tutaj można obserwować i kopiować udanych traderów. Po prostu określasz swój limit, który chcesz zainwestować. Nie chciałem robić takiej reklamy, ale każdy, kto chce nauczyć się tego rynku i go zrozumieć, jest w 100% na właściwym miejscu w etoro. I najlepiej zacząć od konta demo i zapoznać się z działalnością. Pozdrowienia Arndt

Napisany przez EuroPaule
ArndtBoser pisze: eToro jest praktycznie niezrównany jeśli chodzi o naukę handlu walutami, ponieważ interfejs graficzny jest tak przystępny, że każdy MUSI zrozumieć ten temat.
Cześć Arndt, Brzmi to tak, jakby kursy walut zawsze podlegały jasnym zasadom, których trzeba po prostu solidnie się nauczyć, aby na nich zarabiać. Myślę, że powinniśmy jasno wyjaśnić to dla zainteresowanego, ale jeszcze niepoinformowanego czytelnika: 1. Dobre systemy rozliczeniowe mogą pomóc zrozumieć technikę, jak działać w jakim miejscu i kiedy zawierać określone transakcje walutowe. Fajnie, jeśli platforma polecana przez Ciebie spełnia te wymagania. 2. Nawet poprzez najlepszą grafikę nie da się nauczyć, kiedy grać w poszczególne pary walutowe i kiedy lepiej je opuścić. Niestety, w tym przypadku nie ma jasnych zasad, a tylko zwyczajny szaleństwo rynków kapitałowych .... Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Bennorca
Istnieje broszura PDF zawierająca adresy najlepszych brokerów dyskontowych. Przykład czytania: https://www.i-bux.eu/Leseproben/BrokerLeseprobe.pdf

Napisany przez Sergio
Cześć wszystkim! Etoro na początek nie jest zły, ale jest drogi. Istnieją brokery, które biorą znacznie mniejszy spread. Wydaje się, że masz małe doświadczenie. Pozostaw swoje oszczędności na razie i naucz się przez kilka miesięcy (najlepiej nawet przynajmniej około roku) jak właściwie handlować i przede wszystkim zrozumieć rynek. Wtedy możesz myśleć o rzeczywistej wymianie. System Anny z Berlina naprawdę działa, zresztą. Osobiście uważam jednak, że potrzeba opracować własną strategię jako daytrader, która działa. Zanim jednak skopiuję kogoś, wolę zainwestować w konto PAMM lub zautomatyzowany system. Do EuroPaule: kursy walut podlegają pewnemu systemowi i rozwijają się tylko okresowo nieprzewidywalnie. Z odpowiednią strategią i zrozumieniem rynku walutowego można systematycznie i ciągle zarabiać pieniądze. Gdyby było inaczej, nie byłoby zawodowych handlowców, tylko hazardzistów. Powodzenia i dużo sukcesów!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata