Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy istnieje przegląd wiarygodności ubezpieczeń samochodowych?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, dzięki kryzysowi finansowemu wiele firm zostało zrujnowanych. Również ubezpieczenia nie radzą sobie już tak dobrze jak wcześniej. Ponieważ ludzie jeżdżą mniej samochodem, również w tym obszarze powstają duże deficyty. Teoretycznie więc moje ubezpieczenie samochodowe także może kiedyś stać się ofiarą bankructwa. Dlatego chciałbym wiedzieć, czy istnieje gdzieś lista wiarygodności ubezpieczeń, szczególnie ubezpieczeń samochodowych, abym w razie potrzeby szybko mógł znaleźć nowe ubezpieczenie. Czy moglibyście podać mi jakiś adres?

Napisany przez 2Bolitho
Spółki notowane na giełdzie publikują swoje raporty finansowe. Sytuacja wygląda gorzej dla innych. Twoje podejście jest trochę dziwne. Po pierwsze, istnieją określone terminy umów. Nie możesz więc po prostu zmieniać ubezpieczyciela w dowolnym momencie. A także, ale tutaj eksperci muszą pomóc, bo nie jestem pewien, ubezpieczyciele zwykle ubezpieczają się u innych (re)ubezpieczycieli. Duże szkody są więc przekazywane dalej do kolejnych i tak dalej. Dzięki temu ryzyko jest rozproszone.

Napisany przez 2Bolitho
Jutro powinna być dobra pogoda. ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata