Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Porady dla inwestorów na YouTube

Napisany przez Meyer Anlegerme
W ubiegłym miesiącu łącznie 4 000 odwiedzających mogło zapoznać się z 2. Niemieckim Targiem Inwestorów we Frankfurcie, na którym można dowiedzieć się, jak efektywnie lokować i pomnażać swoje pieniądze. Tłem targów jest poprawa wiedzy inwestycyjnej poprzez wykłady, panele dyskusyjne oraz oczywiście bezpośredni kontakt z wystawcami oferującymi inwestycje. Public Relations inwestora - czyli komunikacja finansowa - jest kluczem do sukcesu. Wymiana informacji między mediami finansowymi, analitykami i inwestorami odgrywa w tym procesie szczególną rolę i od czasu kryzysu finansowego 2008/2009 stała się jeszcze ważniejsza. Dlatego zachęcam Was do zapoznania się z ostatnimi targami inwestorów na platformie YouTube. Jeśli chcecie, możecie obejrzeć aktualne wywiady, oświadczenia, wskazówki i tła na www.youtube.com/deutscheanlegermesse. Bardzo bym się ucieszył, gdybyście napisali mi, co chcielibyście zobaczyć na tym kanale. Jakie tematy powinny być poruszane. Interesuje mnie po prostu Wasza opinia na temat tego kanału. Życzę Wam miłego weekendu i udanej zabawy podczas oglądania! P.S.: Zresztą: Termin trzecich targów już także ustalony: 2 i 3 marca 2012.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata