Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Jakie dokumenty są wymagane do wypowiedzenia umowy ubezpieczenia?

Napisany przez ADMCI4
Ostatniego tygodnia wystawiłem mój samochód na AutoScout, i otrzymałem bardzo wiele telefonów od osób, które chciały obejrzeć samochód. Jeśli w najbliższy weekend faktycznie zostanie sprzedany, muszę go natychmiast wyrejestrować w ubezpieczeniu, aby uniknąć problemów. Kiedyś mojemu znajomemu sprzedano samochód, który następnie nie został zarejestrowany przez nowego właściciela, co spowodowało wypadek. Było to bardzo frustrujące dla mojego znajomego, ponieważ musiał załatwiać sprawy związane z ubezpieczeniem. Chciałbym uniknąć takiej sytuacji, dlatego chciałbym zapytać tutaj, jakie dokumenty muszę dostarczyć, aby moje auto zostało wyrejestrowane w ubezpieczeniu.

Pozdrawiam, Flori

Napisany przez EasyD
Wypowiedzenie ubezpieczenia następuje w momencie, gdy samochód zostaje zarejestrowany na nowo. Innymi słowy, firma nie potrzebuje żadnych dokumentów od nich. Jeśli chcą Państwo zapewnić sobie bezpieczny przejście, po prostu muszą zadbać o to, aby nastąpiła zmiana rejestracji w urzędzie rejestracyjnym.

Napisany przez Mike Spezi

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata