Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pożyczki.

Napisany przez Norbert
Cześć, potrzebuję kredytu i znalazłem *Link usunięty* Czy ktoś miał już z nimi doświadczenie?

Edycja: escorpio

Napisany przez Naseweis
..............................

Napisany przez ELWMS

Cześć, potrzebuję kredytu i znalazłem to tutaj. Czy ktoś już ma doświadczenie z nimi?

Ech, Nobby, ładna próba...
Czy firma Data Money GmbH musi robić ukrytą reklamę na forum?

Do...
Ochrona danych osobowych:

Twoje dane osobowe są ściśle chronione poprzez środki techniczne i organizacyjne, które zapewniamy. Do tego należy, że żadne dane nie będą przekazywane osobom trzecim bez zgody zainteresowanych, chyba że przewidują to przepisy prawne.

[blablabla]

Ups, zgadzam się tylko na ochronę danych osobowych, a oni robią weryfikację zdolności kredytowej???

Wysyłając formularz zapytania o ofertę/analizy/porównania, wyrażasz zgodę na możliwe przekazywanie przez nas przekazanych danych do przetwarzania partnerowi współpracującemu. W pojedynczych przypadkach konieczne jest przeprowadzenie weryfikacji zdolności kredytowej w celu przygotowania oferty. Potwierdzając pole wyboru dotyczące postanowień dotyczących ochrony danych, wyrażasz zgodę na możliwość wymiany danych w tym przypadku.

[...]
Nasi partnerzy współpracy (usługi finansowe i/lub pośrednicy ubezpieczeniowi) skontaktują się z Tobą i pomogą Ci bezpłatnie, niezależnie i niezobowiązująco, aby znaleźć odpowiednie ubezpieczenie dla Ciebie.

[...]

Dlaczego ubezpieczenie???
Myślałem, że chodzi o kredyt?

Määääp.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata