Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy ubezpieczenie samochodowe może zmienić tryb płatności na przestrzeni roku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie, Mam 23 lata, jestem studentem i od dwóch lat mam samochód. Mogę sobie na niego aktualnie pozwolić, ale tylko dlatego, że opłacam składki miesięcznie. Tak jest ustalone w umowie i do tej pory zawsze działało. W zeszłym tygodniu ubezpieczenie nagle nie zapowiedziało wcześniej pobrało składkę ubezpieczeniową za cały kwartał. Kwota ponad 230 euro została oczywiście odrzucona przez moje konto bankowe z powodu braku środków. Czy ubezpieczenie może zmienić sposób płatności bez informowania mnie i uzyskania mojej zgody? Pozdrawiam, Toobi

Re: Czy ubezpieczenie samochodowe może zmienić tryb płatności na przestrzeni roku?

Napisany przez MisterRob
Cześć Tobi, oczywiście, że ubezpieczyciel nie może po prostu zmieniać harmonogramu płatności. Jest on określony w umowie. Być może powinieneś porównać oferty lub poszukać bardziej wiarygodnego ubezpieczyciela, ponieważ z mojego doświadczenia taka praktyka nie jest zwykła. Sprawdź stronę www.dieperfektstrategie.de. Powodzenia i mam nadzieję, że mogłem pomóc.

Napisany przez hannah52
Cześć Tobi, tak samo nie znam tego od mojego ubezpieczenia. W jaki sposób chcesz zmienić sposób płatności? Hanna

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata