- wt cze 28, 2011 8:40 am
Mój szef wymaga ode mnie, abym sprzedał tę ofertę. (Poniżej)
Tylko akcje to udziały w firmie, które są handlowane poza giełdą. Mam znaleźć klientów, którzy skorzystają z tej oferty. Nie mam pojęcia, gdzie i jak to zrobić. Od kilku tygodni szukam rozwiązania. A czas ucieka. Kto mógłby dać mi wskazówkę, gdzie i komu powinienem przedstawić tę ofertę.
__________________________________________________ ____________________________________
Oferta :
Sprzedajemy akcje z gwarancją i 10% zyskiem
Z powodów biznesowych sprzedajemy poniższe akcje.
Na następujących warunkach:
1. Mamy prawo wykupić każdą akcję w pierwszych tygodniach roku 2012. Akcje zostaną wykupione po cenie sprzedaży + 10% zysku.
2. Akcje nie mogą być dalej sprzedawane osobom trzecim.
3. Ponieważ nie ma opłat transakcyjnych, akcje będą nadal przechowywane w naszym depozycie.
4. Każda akcja ma wartość 10 USD
5. W naszym depozycie jest łącznie tylko 32 000 akcji.
6. Wraz z zamówieniem należy przesłać kopię paszportu na adres: *Email Address Removed* wraz z dokładnym adresem i informacjami kontaktowymi. Prosimy również o podanie ilości zamawianych akcji, abyśmy mogli przekazać je szybko i bezpiecznie. (Podanie fałszywych informacji może skutkować konsekwencjami prawnymi.)
7. Potwierdzasz swoje zamówienie faktem, że nie korzystasz z pieniędzy, które nie zostały opodatkowane, ani nie jesteś upoważnionym do działania.
Akcje (udziały w firmie)
Firma
*Firma Name Removed*
Założona w 1995 roku
__________________________________________________ _____________
Proszę o pomoc (sugestie)
Dziękuję
Edycja: Escorpio