- pt cze 09, 2006 5:46 am
Kiedy klikam pozycję Dane gospodarcze USA w lewej kolumnie w sekcji Terminy, strona Searchmich.24.de się pojawia. Czy u Was również tak jest? Karat
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
richard100 pisze: Cześć Karat, Tak, u mnie jest tak samo. Pozdrowienia, RichProblem został zidentyfikowany i dziś wieczorem zostanie przeniesiony na właściwy link (o ile nadal istnieje link danych. Nie znalazłem go jeszcze!) Salamander
mfabian pisze: Tak, Link został zmieniony: https://www.markt-daten.de/Wirtschaftsdaten/WIRTSCHA.HTMDziękuję Marcus. Pozdrawiam Salamander
Karat pisze: U mnie nadal nie działa! Wciąż pokazuje suchmich24.de A u Ciebie Richu? KaratJak powiedziano: Link zostanie zmieniony dopiero dziś wieczorem (od 20:00) Salamander
Salamander pisze: Cytat z Karat U mnie nadal nie działa! Nadal pojawia się strona suchmich24.de Jak u Ciebie Rich? Karat Jak już wspomniałem, link zostanie zmieniony dopiero dzisiaj wieczorem (od godziny 20) SalamanderLink został dostosowany. Salamander
Karat pisze: Mimo to mam czasami wrażenie, że brakuje czegoś, co dodałoby forum odrobinę więcej ożywienia. Ale co? KaratCześć Karat, Forum odzwierciedla aktualną sytuację na giełdzie. Kiedy kursy zaczynają się poruszać, zwiększa się też ilość postów. Aktualnie na giełdzie nie można zbyt wiele zarobić. :cry: Nadejdą lepsze czasy. :lol: Pozdrowienia, Rich
Karat pisze: Jestem Simona, jesteśmy naprawdę grzecznym forum. Od czasu do czasu zaglądam jeszcze na forum Aktienboard z powodu gry typowania DAX, ale co tam czasami pojawia się w odpowiedziach na posty to niewiarygodny bełkot. Często szkoda czasu. Tutaj chwalę sobie portal giełdowy, nawet jeśli tutaj wszystko jest nieco powolne, to przynajmniej w kulturalny sposób. Mimo wszystko czasami mam wrażenie, że brakuje czegoś, co jeszcze trochę ożywiłoby forum. Ale co? KaratCzasy się zmieniają, a razem z nimi i my. Kiedyś był taki Sir Lancelot, który miał zdolność rozśmieszania nas od czasu do czasu bez obrazy. Pozdrowienia, Simona
cybercrash pisze: Złożyłem prośbę o ostrzeżenie i zablokowanie użytkownika Globalist. Wykradł i opublikował w forum dane osobowe, co stanowi poważne naruszenie regulaminu forum. Jego posty są niekwalifikowane, obraźliwe i zbędne, niektórzy użytkownicy byli przez niego niepotrzebnie prowokowani. Twój cybercrashJak proszę, cybercrash? Jak i gdzie miałem wykradać dane? Jakie dane? Nikt mi nie podpowiedział, że mam coś sprzedać. To była moja decyzja. :twisted: Jeśli używasz słowa prowokacja, przychodzą mi od razu na myśl 2 użytkownicy. Cybercrash i Dany. W przypadku drugiego, wczoraj zawiadomiłem właściciela forum. Niestety bez rezultatu. Wygląda na to, że tutaj osobiste obelgi są dozwolone i dlatego nie są usuwane. Może jest jednak na wakacjach, w takim razie zastępca musiałby się zająć sprawą.:P
Dany1 pisze: Manager:€Dzień dobry, panie. Jaki jest tutaj problem?€ On: Wygrałem 20 milionów w loterii i chciałbym założyć tutaj konto. Manager:€A ta głupia krowa tu sprawia kłopoty?UBS albo CS :?: :P Bardzo doceniam to forum, takie powinno pozostać. Z zasady: Małe, ale wspaniałe. Szacunek i porządek są ważne w porządnym społeczeństwie. Oczywiście Salamander nie może codziennie kontrolować wszystkich postów. Jednak zasady muszą być przestrzegane, gdy się je przypomina, inaczej nie ma to sensu. W tym duchu miłego wieczoru
Springer pisze:[ UBS czy CS :?: :P Cześć Springer Ano, tej pytania nie mogę Ci odpowiedzieć, bo przecież nie chcemy obrazić żadnego wielkiego banku...pamiętaj o savoir-vivre :mrgreen: Sekretarka do dyrektora banku: Naprawdę chce Pan napisać „Z wyjątkowym szacunkiem? Do tego oszusta i łotra? Masz rację, napisz „Z koleżeńskim pozdrowieniem.
Globalist pisze: Dodaj na górze trzeci wiersz dla linków. Link do notatek zasłania zbyt dużo miejsca na szerokości obrazu. Strona staje się szeroka dopiero po zalogowaniu, ponieważ zalogowana nazwa również wpływa na drugi wiersz linków. ...albo przenieś link do notatek na trzeci wiersz. ...z mojego punktu widzenia, link do notatek właściwie wcale nie jest potrzebny. Mam swoje notatki w głowie lub na Palcu. Maksymalnie 20 znaków? Jak bezpieczne to jest? Kto może przeczytać te notatki? Forum-Spy lub inni?Mówiło się jednak o 20 notatkach, a nie o 20 znakach, to byłoby zdecydowanie za mało dla notatki...
Globalist pisze: ....................... Jak bezpieczne to jest? Kto może przeczytać te notatki?............Cześć Globalist, notatki może czytać, modyfikować lub usuwać tylko osoba je tworząca. Dostęp do notatek oraz do Prywatnych Wiadomości (PW) administratora forum nie jest możliwy. Salamander
peitschi pisze: Cześć salamander, w wątku Gleneagle Gold w dziale surowce nie działa podział strony. Dziękuję z góry za poprawkę.Zostało naprawione.
Karat pisze: O co chodzi z Globalistą i Pegazem, nie mam pojęcia. Pegasusa nigdy nie słyszałem ani nie czytałem. KaratTak, inni pewnie też się zastanawiają Nigdy nie znieważałem nikogo, a jeśli tak, to podaj te przykłady Cybercrashowi. Mogę ci ich przedstawić dziesiątki, mogę je wszystkie pokazać, jeśli Salamandra chce. Po prostu powtórzę radę z doliny gnojnej: Zmień ton i odpuść sobie osobiste ataki! Wprowadzasz swoich faworytów w błoto, uwierz mi. Wtedy nie musisz pisać skomplikowanych, czasochłonnych maili, które mogą być zainfekowane wirusem. Co się właściwie stało z naszą demokracją... miłego weekendu wszystkim
richard100 pisze: Tutaj na portalu giełdowym utworzyła się mała twarda grupa, która komunikuje się ze sobą szczerze w dobrych, przyzwoitych formach. Wielu członków czyta tylko i nie dostarcza żadnych postów. (Przynajmniej 250 zarejestrowanych). W sumie szkoda, ponieważ aktywniejsze uczestnictwo zrobiłoby dobrze temu forum.Widzicie, tutaj jest sprzeczność, jeśli teraz każdy z tych 250 dodałby swoje trzy grosze, te posty prawdopodobnie byłyby mniej kwalifikowane niż te twardego jądra i prawdopodobnie byłyby stale krytykowane. Porównując to z innymi forami, tutaj panuje raczej spokój, a to, czego się nie chce czytać, można po prostu przewinąć. Uważam jednak, że twarda grupa poświęca dużo czasu na takie fora (znam to z innych forów dotyczących innych tematów, gdzie należę do twardego jądra) i powinna mieć również pewnego rodzaju współdecydowanie. To jest opinia członka, który jest daleko od elity forum i w przyszłości będzie również rezygnować z udziału w dyskusjach, jeśli będą one niepożądane. Pozdrowienia fritz
Globalist pisze: Cytat Karat Nie wiem dokładnie, co się dzieje z Globalist i Pegasus. Nie słyszałem jeszcze nic o Pegasusa. Karat Tak jak pewnie zastanawiają się inni Nigdy nikogo nie obraziłem, a jeśli tak, to podaj te przykłady, Cybercrash. Mogę przynieść ich dziesiątki, mogę wszystkie je przedstawić, jeśli Salamandros zechce. Po prostu powtórzę swój apel do doliny obrazu: zmień ton i zrezygnuj z osobistych ataków! Rzucanie swoimi faworytami błota sprawi, uwierz.Cybercrash, mogę tylko powtórzyć. Nadal nie rozumiesz istoty mojej wypowiedzi. Jeśli chcesz robić hałas, musisz przedstawiać przykłady! Być może jesteś dobrym mówcą, ale nie tolerujesz opinii, które cię nie satysfakcjonują. To jednak JEDEN Z WARUNKÓW WSTĘPNYCH, aby móc uczestniczyć w forum. Obrażanie świadczy co najwyżej o słabości. Oto fragment twoich wpisów, w których wyłącznie chodzi o dobrą jakość, wysoką wartość, przede wszystkim o przyzwoitość i pomoc dla mniej doświadczonych użytkowników (twoje przemyślenie). Nie ma znaczenia, czy uzasadnione czy nie. Opinia to opinia. To, co jest napisane między wierszami lub nawet często staje się głównym tematem, zostało przez ciebie skomentowane poniżej. (I to są tylko najłagodniejsze obraźliwości). Oczywiście każdemu tutaj pozostaje własne wyrobienie sobie opinii na ten temat. Giełdowy Globi Globi-Wpisy Dlaczego Globi nie trzyma się po prostu swoich własnych głupich rad A może ktoś mógłby zapchać dziobie Giełdowego Globiego jego stado pegazowych odchodów? Można to obiektywnie stwierdzić, pomimo całej tej durnej gadki. Jeśli nie potrafi on po prostu zamknąć swojego głupiego dzioba, mógłby po prostu pisać durnowate bzdury Przez jakiś czas było trochę ciszej, praktycznie żadnych globalnych odchodów. Ale teraz znowu wszędzie leżą te śmierdzące kupki na czystych podłogach i przyciągają muchy. itd.
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata