Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Czy kredyty samochodowe online są tańsze niż te w banku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Oczywiście nie wyraziłem się całkiem dobrze. Osoba składająca wniosek o kredyt samochodowy online robi to w banku. Ale oczywiście mam na myśli bank z placówkami. Znalazłem stopy procentowe w Internecie w związku z kredytami samochodowymi i nie wydają mi się one zbyt korzystne. Dlaczego więc prowadzi się reklamę w tej sprawie? Czy może po prostu nie sprawdziłem odpowiednich banków online? Jeśli kredyty samochodowe są tam naprawdę tańsze, będę wdzięczny za wskazówki dotyczące tych banków. Wkrótce będę potrzebował takiej finansowania. Pozdrowienia, Odo

Napisany przez Meisterbriese
Witaj, nie podałeś teraz żadnych liczb ani porównań. W zasadzie nie zawsze musi być tak, że finansowanie samochodu w Internecie jest tańsze niż w znanych bankach. Poleciłbym ci ten kalkulator, myślę, że znajdziesz tam to, czego szukasz Kalkulator kredytu samochodowego - Co się opłaca: Płatność gotówką, Leasing, kredyt? - biallo.de

Napisany przez der-taucher
Cześć Odo, Mam dokładnie ten sam problem co Ty. Muszę kupić nowy samochód dla mojej rodziny - moja żona spodziewa się naszego trzeciego dziecka - co finansowo nie pasuje mi po zakupie domu. Znalazłem teraz online informacyjną stronę o kredytach samochodowych pod adresem Autokredite und KFZ-Finanzierungen im Vergleich » Kredite.de. Oprocentowanie tutaj wydaje mi się bardziej korzystne niż w Sparkasse. Najtańszy dostawca oferuje 4,40%. Czy jesteś już dalej w procesie zakupu auta? Daj mi znać, na co się zdecydowałeś. Musimy mieć nowy samochód najpóźniej pod koniec roku, w przeciwnym razie będzie naprawdę krucho. Cześć, Nurk

Napisany przez Naseweis
A dlaczego nie zapytać na miejscu w salonie samochodowym? Tutaj możliwe są już kredyty poniżej 4%. Pozdrawiam, Naseweis

Być może myślałem o zakupie samochodu używanego, który mógłbym znaleźć na odpowiednich portalach, takich jak https://www.autoscout24.de. Dlatego nie byłem jeszcze bezpośrednio u dealera samochodowego, ponieważ sytuacja finansowa faktycznie nie jest zbyt dobra...

Napisany przez Naseweis
Cześć der-taucher, a może bliżej przyjrzeć się stronie internetowej Autoscout24. Tam jest również kalkulator kredytu samochodowego. Pozdrowienia Naseweis

Och, dokładnie! To się dzieje, gdy otwiera się tysiąc placów budowy jednocześnie - naprawdę trudno zachować przegląd. Niekoniecznie wiem teraz, co właściwie powinienem robić... ale na razie dzięki!

Cześć razem, dla wszystkich znawców samochodów,

nadal szukam...

Co sądzicie o tym: Używany samochód: Volkswagen, Sharan, 2.8 VR6 Carat, Benzyna, 1.000,- AutoScout24 szczegóły

Napisany przez Naseweis

Witam wszystkich znawców samochodów,

Nadal szukam...

Co myślicie o tym: Samochód używany: Volkswagen, Sharan, 2.8 VR6 Carat, Benzyna, ? 1.000,- Szczegóły na AutoScout24

Witam,

Jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Mój ulubiony to Jeep Grand Cherokee 3,0 V6 CRD

Pozdrowienia, Ptasznik

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata