Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt na Dom.

Napisany przez Kazzzam
Cześć! Jestem młodym inżynierem informatyki w pierwszym roku pracy. Obecnie zarabiam rocznie 42 tys. Jak wiadomo, pensje rosną dość szybko, ale jak mam to uwzględnić w ramach mojej zdolności kredytowej? Obecnie mam około 2500€ netto miesięcznie. Chciałbym wziąć 1000€ miesięcznie na spłatę kredytu. Chciałbym wziąć kredyt na 30 lat. Jak wysoki kredyt mogę wziąć? Pozdrowienia, Chris

Re: kredyt na Dom.

Napisany przez 2Escorpio
Hej, jeśli coś wzrośnie w ciągu kilku tygodni / miesięcy / lat, czy też nie, to banka ma niewiele do powiedzenia. Liczy się to, ile aktualnie wpływa miesięcznie, i ani grosz więcej. kredyt na 30 lat? To zależy od tego, jaka jest odpowiedzialność za niego... na przykład Dom? Bardzo trudno lub nawet niemożliwe jest otrzymanie kredytu bez zapewnienia jakichś zakupów jako zabezpieczenia kredytu. Kto może być dzisiaj pewien, że przez 30 lat będzie miał stałą pracę? Na pewno nie pracownik ani tym bardziej bank. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata