- sob lip 09, 2011 10:43 am
Własne mieszkanie bez długów i kredytu, a tym samym bez poddania całego mojego majątku prywatnego pod groźbą egzekucji.
Mogę osobiście polecić ci tę opcję. Dokładnie się o niej dowiedziałem i jestem zachwycony.
Całkowita elastyczność: W przypadku zmiany moich warunków życia, zawsze mogę wyprowadzić się bez długów i bez dużych sporów prawnych, mając nawet swoje kapitał własny i około 20% mojego miesięcznego obciążenia jako oszczędność w kieszeni.
Podoba mi się, że dzięki temu można stosunkowo szybko zrealizować wymarzony Dom lub mieszkanie. Wystarczy zaledwie około 10% kapitału własnego. Nawet koszty notarialne oraz podatki od nieruchomości i nabycia nieruchomości są finansowane. Nie potrzebuję również dodatkowego ubezpieczenia na życie, ubezpieczenia od niezdolności do pracy ani prywatnego ubezpieczenia od bezrobocia.
Wszystko to sprawiło, że zacząłem intensywnie zastanawiać się nad tą opcją. Po prostu jestem zachwycony.
Po prostu zapytaj mnie o tę wspaniałą możliwość pozyskania własnego mieszkania bez żadnych krępowanych warunków.
Wystarczy mail z Twoim imieniem i numerem telefonu.