Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Jakie zniżki oferują firmy ubezpieczeniowe w ubezpieczeniach samochodowych?

Napisany przez ADMCI4
Otórz mam prawo jazdy od czterech lat i również samochód. Do tej pory zawsze był zarejestrowany na mojej mamie, co teraz chciałbym zmienić. Wiem już, że prawdopodobnie będę musiał zacząć od 100%, co niestety jest dosyć dużo. Dlatego chciałbym wiedzieć, jakie rabaty mogę jeszcze otrzymać w ubezpieczeniu. Kolega powiedział mi, że u niego taniej jest, ponieważ może przechowywać samochód w garażu. U mnie to nie wchodzi w rachubę, ale możliwe, że spełniam inne warunki, które sprawią, że składka trochę się zmniejszy. Kto może mi wymienić możliwe rabaty? Jojo

Napisany przez fvf-makler
Cześć JOJO, ponieważ samochód twojej mamy również musi mieć ubezpieczenie z odpowiednią klasą bezszkodową, możesz przenieść ją na siebie (maksymalnie na 4 lata, ponieważ masz prawo jazdy tylko od 4 lat) i nie zaczynasz od 100%. Wszystkie inne cechy ubezpieczenia obniżające koszty wynikają z odpowiedzi udzielonych podczas procesu składania wniosku. W razie dalszych pytań zachęcam do kontaktu. fvf-makler

Napisany przez conventus24
Oferujemy korzystne ubezpieczenie samochodu dla początkujących kierowców. Nie są wymagane klasy SF (procenty). Składka nie zależy od pojazdu. Możliwość jazdy pojazdem dla osób powyżej 18 roku życia. Istnieje jednak ograniczenie wiekowe dla właściciela, który powinien mieć co najmniej 21 lat. Z nami płacisz... za pojazd do 44 kW (60 KM) rocznie 302,51 EUR. Za pojazd do 66 kW (90 KM) opłata roczna wynosi 362,81 EUR. Za pojazd do 110 kW (150 KM) opłata roczna wynosi 436,51 EUR.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata