Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy w ubezpieczeniu częściowym WHEN Teilkasko) podwyższona zostaje składka po zaistnieniu szkody?

Napisany przez ADMCI4
Szczerze mówiąc, dotąd jeszcze nigdy nie zastanawiałem się tak bardzo nad tym, jak składa się składka mojego ubezpieczenia komunikacyjnego. W przypadku odpowiedzialności cywilnej wszystko jest jasne, również to, że po szkodzie zostanę podwyższony lub obniżony. Teraz musiałem naprawić uszkodzenie spowodowane odłamkami, które jest częściowo pokrywane przez ubezpieczenie komunikacyjne. Czy mogę teraz przypuszczać, że w przyszłości będę musiał płacić wyższe składki? Jeśli tak, to od kiedy będę musiał je opłacać? Dopiero od kolejnego roku ubezpieczeniowego, czy już od następnego terminu płatności? Pozdrawiam, Lori

Re: Czy w ubezpieczeniu częściowym WHEN Teilkasko) podwyższona zostaje składka po zaistnieniu szkody?

Napisany przez PI112
Cześć Lori, po częściowych uszkodzeniach nie ma podwyższenia składki. Jednakże w przypadku braku szkód, nie nastąpi obniżenie składki.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata