Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Zarabiaj dodatkowo 100 EUR miesięcznie...

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Chciałbym zapytać, ponieważ mam dwójkę małych dzieci (1 i 3), czy istnieje naprawdę coś w internecie, gdzie można uczciwie zarobić pieniądze? Proszę, nie odpowiadaj, żeby sprzedać swoje stare rzeczy, itp... Chciałbym serdeczne porady, jak mógłbym zarobić co najmniej 100 EUR dodatkowo miesięcznie... Dziękuję z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam, Rosabin

Napisany przez Naseweis
Za pracę za 100 € miesięcznie nie szuka się w sieci, a zazwyczaj w realnym świecie. Mogę sobie wyobrazić takie opcje: Sprzątaczka, kelnerka, sprzedawczyni, praca w ogrodzie itp. W tym czasie dzieci mogą być w przedszkolu. Pozdrowienia, Naseweis

Napisany przez Bockwurst
Istnieją już takie możliwości, ale trzeba się trochę zaznajomić. Dzięki dobrej stronie internetowej można zarobić nawet 100€ i więcej, ale strona powinna być naprawdę dobra, a także trzeba mieć dobre umiejętności pisania.

Napisany przez amsterdam
Na Ebay (Ebay-Kleinanzeigen) sprzedawaj przedmioty. Uwierz mi, wszystko jest kupowane, nawet złom. Albo inwestuj w akcje, ale ja się na tym kompletnie nie znam. Znajoma powiedziała mi, że jeśli się na tym znasz, to można zarobić nawet 100 EUR dziennie (kupić rano i sprzedać wieczorem). Ale najlepiej zapytać profesjonalistów.

Napisany przez Manni-Bode
Sprzedawanie przedmiotów na Ebay (Ebay-Kleinanzeigen). Jest to dobry pomysł! Ofert pracy jest wiele, trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać. Zazwyczaj w internecie nie ma zbyt wielu ofert pracy odpowiednich na dodatkową pracę, więc lepiej zajrzyj do lokalnej gazety! Pozdrowienia

Napisany przez Danny84
Ja również polecam sprawdzić ogłoszenia w gazecie. Gdziekolwiek obiecane jest wysokie dodatkowe źródło dochodu, to ogłoszenie nie jest wiarygodne. Zamiast tego zareaguj na ogłoszenia z lokalnego obszaru. Powodzenia w poszukiwaniach!

Napisany przez tivopu
Tak, hop siup, zarabiać 100 € miesięcznie w internecie... Och, na pewno jest to możliwe. Po pierwsze, możesz zacząć stronę internetową, jak już wspomniano. Pytanie brzmi, jak długo to zajmie i ile odwiedzających potrzebujesz, aby zarabiać pieniądze na reklamach (np. Google Adsense). Za mało znam się na tym. Inna opcja to działanie jako pośrednik. Możesz sprawdzić tutaj. Na tej platformie oferowane są ubrania, które nie są sprzedawane przez samą platformę, ale przekierowywane są do innych sklepów. Czy to zadziała tak po prostu, wątpię.

Napisany przez H.C. Pe
Tutaj istnieje wiele różnych możliwości. Od opieki nad dziećmi do rozmów telefonicznych itp. Jeśli mieszkasz w większym mieście, to oczywiście te możliwości są odpowiednio większe. W przeciwnym razie jasne, można robić wiele rzeczy w internecie, ale trzeba się oczywiście z nimi znać, aby móc na nich zarabiać pieniądze.

Napisany przez LukeSkywalker
Tak też uważam. Dlatego uważam, że o wiele łatwiej jest szukać ogłoszeń o pracy sprzątaczki w lokalnej gazecie lub tygodniku. Te stanowiska zazwyczaj są też dobrze płatne. Wiem to, bo dwie moje przyjaciółki pracują jako sprzątaczki.

Napisany przez Ex-Studentin
Praca jako niania może być dobrym pomysłem. Udzielanie korepetycji, jeśli masz specjalne umiejętności, opieka nad starszą osobą z sąsiedztwa, roznoszenie gazet.

Napisany przez 30Dollar
Może jako wolny autor, pisząc trochę dla gazety... albo opiekując się dziećmi albo czymś w tym stylu.

Napisany przez BigBrad
Zapoznaj się z tematem Freelancer!

Tam możesz nawet zarobić znacznie więcej, pracując na przykład jako Wirtualny Sekretarz dla kogoś, kto przydziela różne zadania: od badania internetu po projektowanie graficzne. (W zależności od tego, co potrafisz)

Sprawdź na stronie https://www.upwork.com/, tam znajdziesz wszystko

Napisany przez 2Bolitho
Kilka linków do inspiracji:
https://www.nischenseiten-guide.de/
https://www.markuscerenak.com/
https://www.selbstaendig-im-netz.de/s...er-neue-leser/

Mogę również pomóc w tworzeniu strony internetowej. Wiadomość prywatna do mnie.

Napisany przez Ulrich20
Pracuję jako sprzątaczka w studio piercingu w Berlinie. Właśnie w tym mieście często trudno jest uzyskać odpowiednie dochody, aby pokryć wysokie koszty. Dlatego podany przez ciebie kwotę jest dla mnie odpowiedni. Lubię to miejsce pracy i chętnie się w nim poruszam. Idealne.

Napisany przez Nussplunder
Cześć,

Myślę, że istnieje wiele możliwości. Czy jest jakiś powód, dlaczego kwota ma wynosić tylko 100,- EUR?

Pozdrawiam

Napisany przez xlarge
1200€ rocznie - przy stopie dywidendy 4% potrzebujemy 30 000€ kapitału ulokowanego w akcje ...
a następnie mogą zostać potrącone podatek od dochodów kapitałowych oraz soli ...

Napisany przez Pfauenauge
Cześć,

moja siostrzenica dorabia trochę jako roznosicielka gazet. To także jest możliwość.

Pozdrawiam

Napisany przez Flashifin
Jeśli chcesz zarobić tylko 100€ pracując w domu, możesz spróbować swoich sił jako testerka produktów i jednocześnie brać udział w ankietach!

Napisany przez Finnn
Cześć,

polecam Ci przeczytanie tego testu na viewtopic.php?p=129506. Jeśli zarejestrujesz się na wielu portalach ankietyzacyjnych, możesz nawet łatwo zarobić ponad 100€ miesięcznie. Tylko rejestracja na wszystkich portalach może być uciążliwa, ale kiedy już będziesz zarejestrowany wszędzie, możesz zacząć zarabiać pieniądze. Stopniowo otrzymasz coraz więcej ankiet, a Twój dochód będzie rosł.

I nadal będziesz mieć wystarczająco dużo czasu dla dzieci.

Napisany przez Pandemonium
Ja zdecydowanie polecam także rozejrzeć się w okolicy i sprawdzić ogłoszenia o pracę w gazetach, być może ktoś szuka pomocy domowej na kilka godzin w tygodniu, co mogłoby być dodatkowym źródłem zarobku, o którym marzysz.
Jeśli nie, czy masz jakieś hobby (np. szycie), z którego mógłbyś zarabiać pieniądze, sprzedając coś na przykład? Moja znajoma robi to już od jakiegoś czasu i dorabia sobie w ten sposób. Szyje i robi na drutach na przykład w wolnym czasie, korzysta z szablonów ze strony internetowej (zazwyczaj z poradnika krawieckiego na stronie naehwelt-flach.de) i już kilka rzeczy sprzedała.
Jeśli więc już coś w ten deseń robisz, to może warto to rozważyć!

Napisany przez JacobGoma
Ja radzę po prostu przejść przez miasto i zapytać w każdym sklepie. Mała praca dorywcza szybko się znajdzie, w kawiarni, restauracji, kuchni, jako pomoc sprzątająca, przy kasie, w magazynie, itp. Po prostu zapytaj wszędzie. Jeśli chodzi tylko o 100€ miesięcznie, to może wystarczyć, aby ktoś zrobił zakupy, roznosił gazety, wykonywał drobne prace domowe lub prace ogrodowe dla sąsiada, opiekował się dziećmi, itd. itp.

Napisany przez xlarge
Pytanie było zadane w 2011 roku - czyli dzieci mają teraz prawdopodobnie 7 i 10 lat

Napisany przez JacobGoma

Gdzie pytanie pochodzi z 2011 roku - dzieci mają teraz prawdopodobnie 7 i 10 lat

Poza tym, nigdy nie jest za późno, żeby zarobić trochę dodatkowych pieniędzy... poza tym dzieci mogą teraz przejąć te zadania.

Napisany przez Franz50
Cześć,
Możliwe jest zarobienie 100 euro (i więcej), prześlę link, w którym jest wyjaśnione, jak to zrobić. Jest to płatne, ale otrzymasz wartościowe i łatwe do zrozumienia informacje, co potwierdziło wielu kupujących. Możesz również obejrzeć darmowy film.
https://go.hardemus.79507.digistore24.com/ Reklama

Napisany przez kontakter
To już temat na stronie https://ci4.pl/
tam też można przeczytać moje następujące stanowisko:
Cześć Rosabin1, dokładnie przemyśl każdą ofertę z internetu, omów ją z jedną lub kilkoma zaufanymi osobami.
Przede wszystkim nigdy nie odpowiadaj na oferty, gdzie musisz najpierw coś płacić lub kupować.
Nigdy nie udostępniaj swojego konta (agent finansowy) nikomu, w przeciwnym razie możesz szybko wpaść w konflikt z prawem, bardziej niż ci się podoba.
Prawdą jest, że pracy za 100 euro nie szuka się w internecie.
Najlepsza rada pochodzi od „Naseweis”, to jest rzeczywistość.
Na przykład praca jako opiekunka do dzieci. Nie wiem, jakie są Twoje preferencje dotyczące pracy. Ale jeśli kierujesz się w tę stronę, to na pewno z powodzeniem bez ryzyka.
również typy od „Manni-Bode”, „Danny84” i „Ex-Studentin” są dobre.
Uważaj na sprzedaż na Ebayu. Przy regularnej sprzedaży konieczne jest uzyskanie działalności gospodarczej, o ile dobrze jestem poinformowany. Nie sądzę, że chcesz założyć firmę.
Ogólnie należy podejść do pracy z internetu z największą ostrożnością. Żadnej pracy, która wymaga najpierw wykonania jakichś czynności, dzwonienia do osób z osobistego środowiska itd....
Dziś nie można zarobić pieniędzy bez bardzo dobrego konceptu strony internetowej. Jeśli tak, strona musi być profesjonalna i oferta musi być trafna. Rynek jest tu bardzo, bardzo wąski. Są ogromne koszty początkowe. I czas, jaki trzeba na początek, nie jest oszacowany. Jeśli to nie zadziała, dużo pieniędzy zostanie stracone. To nie leży w interesie „Rosabin1”.
Kupowanie i sprzedawanie akcji. To łatwiejsze powiedzieć niż zrobić i niesie pewne ryzyko. Takimi transakcjami zajmuje się tylko ten, kto nie będzie żałował pieniędzy w razie straty, a nie kobieta z dwójką małych dzieci. Nie jest to teraz pod adresem osobistym, ale rodzina potrzebuje pewnego bezpieczeństwa, a handel akcjami w małej skali tego nie zapewnia.
Gorąco odradzam porady od „BigBrad” i „Bolitho”.
Bolitho na pewno nie tworzy strony internetowej za darmo.
Trzymaj się z dala od ofert suplementów diety i innych podobnych. Te produkty są sprzedawane w modelu MLM, więc są przecenione i trudno je sprzedać, nawet jeśli marketingowcy obiecują coś innego.

Użytkownik „Jehan” trafia w sedno.

Napisany przez kontakter
Dlatego zakładam dodatkowy dochód w wysokości tylko 100,00 €.
https://www.hartz4hilfthartz4.de/zuverdienst/
Ale nie chcę nikogo urazić, może być też inne powody.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata