- pt sie 12, 2011 11:02 am
Znalazłem tu na forum wiele wpisów dotyczących pośredników kredytowych, którzy pobierają opłaty za przetwarzanie, mimo że kredyt nie został jeszcze zatwierdzony. Z pewnością nie jest łatwo znaleźć wiarygodnego pośrednika kredytowego, ale miałem bardzo dobre doświadczenia z prinzfinanz. Moje bank domowy nie mógł zrealizować mojego wniosku kredytowego, ponieważ miałem niewielkie saldo w Schufa. Na stronie internetowej: *Link Usunięty* wysłałem wniosek o pilne kredyty i w ciągu 2 godzin dostałem telefon zwrotny. Po tym, jak mój wniosek został przyjęty telefonicznie, jeszcze tego samego dnia dostałem zgodę, a pieniądze zostały wypłacone gotówką. Również stopa procentowa była w zupełności odpowiednia. Prinzfinanz pośredniczy w udzielaniu kredytów bankom od ponad 35 lat, dlatego zdecydowałem się na złożenie wniosku. Może ta rekomendacja komuś pomoże! Pozdrowienia, Ulrich R. Witaj Ulrichu, miło, że chcesz podzielić się swoim pozytywnym doświadczeniem z innymi. Niestety, takie firmy wykorzystują takie strategie do reklamy, dlatego musiałem usunąć link. Pozdrawiam, esco