Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Ile staży jest zwykle wymaganych podczas ubiegania się o stanowisko pracy?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, Nie jestem pewien, czy to dotyczy tylko obszaru społecznego, dlatego zwracam się teraz do dobrze zaopatrzonego forum finansowego, aby uzyskać tutaj wyjaśnienie. Aplikowałem na stanowisko dwa miesiące temu i zostałem nawet zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Kierownictwo chciało, żebym odbył staż u potencjalnych nowych kolegów, co zrobiłem dwa tygodnie później. W zeszłym tygodniu miałem już drugą hospitację, ponieważ jakoś nie mogli się jeszcze zdecydować. Zgodziłem się na to, ponieważ chciałbym dostać to stanowisko. Ale teraz chciałbym wiedzieć, ile hospitacji jest normalne i kiedy firma musi podjąć decyzję o kandydacie. A może oczekuję za dużo?

Napisany przez 2Bolitho
W wolnej gospodarce nie jest to praktykowane. Lubi też jest znane pod nazwą staż. W obszarze społecznym nie mam wiedzy.

Napisany przez Doso
To mnie spontanicznie przypomina o stażach długoterminowych, które niektóre firmy organizują. Przez pewien czas staż, potem kolejny stażysta, potem następny stażysta itd.

Napisany przez Naseweis
tak tanio nie znajdziesz chętnych do pracy. Zakładam, że tutaj nie poszukuje się stałych pracowników. To działa na przykład również w domach opieki i pielęgnacyjnych. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata