Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Zwolnienie konta! Poniżej krytyki!

Napisany przez WERTKING
SPRAWA ZAŁATWIONA => CHODZIŁO TYLKO O SPRZĘT TELEFONICZNY! ============================================== W sobotę dostałem totalnie absurdalny list od mojego banku! (VOLKSBANK!) WIERZĘ, ŻE SIĘ ZACZYNA! Tam było napisane: Zrywamy umowę o konto do 18 października! Twoje konto zostanie zlikwidowane i zamknięte! FAKT JEST TAKI! ******* 1. Nie mam żadnych długów 2. Wszystko jest w porządku 3. Brak informacji w BIK 4. Jestem zarejestrowany jako bezrobotny od 2010 roku! Otrzymuję co miesiąc 695 €! 5. Nigdy nie zleciłem czegoś takiego!!!!!!! 6. Jestem szanowanym klientem od 10 lat NIE MA TAKŻE ŻADNYCH POWODÓW CO ZA GÓWNO Z TYM ZRYWIENIEM UMOWY? Proszę o odpowiedź!!!!

Napisany przez Naseweis
Najprostszym rozwiązaniem jest zadzwonienie w poniedziałek do Voba i zapytanie o powody!

Napisany przez Birgit
Cześć, no cóż, na pewno są jakieś powody. W przeciwnym razie bank by nie wypowiedział umowy. Powód wypowiedzenia można dopytać w banku. Birgit

Napisany przez WERTKING
naseweis pisze: najprostszym rozwiązaniem jest zadzwonie w poniedziałek do VoBa i zapytanie o powody!
co to ma być? Nie mam negatywnych przyczyn! Mój Boże!

Napisany przez WERTKING
birgit pisze: cześć, no cóż, powody muszą istnieć. W przeciwnym razie bank by nie wypowiedział umowy. Powód wypowiedzenia można uzyskać w banku. Birgit
co to ma być ? nie mam żadnych negatywnych powodów ! mój Boże !

Napisany przez Birgit
Bank ma swoje powody do zakończenia konta. Nie robią tego przecież z kaprysu. Możesz również sprawdzić regulamin. Jakie powody zostały tam wymienione jako przyczyna zamknięcia konta przez bank. Jutro najpóźniej możesz porozmawiać z bankiem. Wtedy dowiesz się, jakie powody doprowadziły do wypowiedzenia umowy.

Napisany przez 2Escorpio
Jak napisali inni, może to być cokolwiek. A jeśli mówisz, że jesteś klientem od wielu lat, może masz model konta, który już nie jest promowany, ale zgodnie z warunkami umowy przy otwarciu konta (wtedy) nie wolno im go zmieniać. Może także doszło do oszustwa, o którym nie wiesz, na przykład przez nadużycie karty? Więc negatywny wpis w Schufa nie może być powodem zamknięcia konta osobistego, więc musi to być coś innego.

Napisany przez Birgit
Może to być spowodowane brakiem wpływu pieniędzy. Często wymagany jest minimalny wpływ pieniędzy. Zazwyczaj wynosi on około 1000 €. Więc z Twoimi 695 € byłbyś poniżej tej kwoty. Banki zazwyczaj oferują różne rodzaje kont: - Bezpłatne konto przy minimalnym wpływie pieniędzy. - konto bez minimalnego wpływu --> z opłatami za prowadzenie konta/księgowaniem Być może Twoje konto wymaga minimalnego wpływu pieniędzy. I zostało z tego powodu zamknięte. Birgit

Napisany przez Naseweis
WERTKING pisze: co ma to znaczyć ? nie mam żadnych negatywnych przyczyn ! mój Boże!
Niestety nie mam jeszcze kryształowej kuli ani nie potrafię odczytać przyczyny z fusów kawowych!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata