Szanowny użytkowniku lercher,
Niestety nie przyjąłeś mojej propozycji spotkania się, aby omówić wydarzenia związane z firmą Winvesto GmbH. Jeśli czułeś się przez to naciskany, przepraszam. Chodziło jedynie o stworzenie możliwości zapoznania się z wyjaśnieniami ze strony Winvesto GmbH.
Jeśli chodzi o treści i dowody prezentowane na innych forach, już zająłem w tej sprawie stanowisko. Muszę jednak oświadczyć, że, w przeciwieństwie do tego, co twierdzisz, na myfxbook może publikować wpisy nie tylko właściciel konta, ale także inne osoby. Proces rejestracji konta odbywa się tak samo jak na innych stronach internetowych, poprzez podanie działającego adresu e-mail, który nie musi być powiązany z utworzonym kontem. Ktoś skorzystał z tej luki i utworzył
konto na nazwę Winvesto GmbH. Jednak zostały podjęte działania i we współpracy z administratorem zapewniono, że w przyszłości nie będzie można zakładać kont bez zgody Winvesto GmbH. Myfxbook posiada teraz narzędzie filtrujące. Zalecam, aby wszyscy zarejestrowali się odpowiednio u administratorów myfxbook, aby zapobiec kradzieży tożsamości.
Co do kwestii dotyczącej regulacji rynku finansowego w Szwajcarii, odsyłam do mojego ostatniego wpisu na innym forum:
Winvesto - Finansowanie i Inwestycje - Akcje: Börsenforum.de
Z góry dziękuję za uwagę i pozostaję z poważaniem,
Georg J. Wohl
Adwokat, LL.M.