Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Czy mogę korzystać z Internetu na każdym telefonie komórkowym?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór.

Moja koleżanka dostała od męża na urodziny iPhonea.
Trochę zazdroszczę, jak sprawnie korzysta z internetu na swoim telefonie i jakie możliwości się jej z tego wynikają.
Niestety nie mogę sobie pozwolić na iPhonea, mam tylko stary telefon Motorola. Chciałbym jednak wiedzieć, czy mogę z niego korzystać z internetu i korzystać z innych funkcji, które oferuje iPhone.
Ile to by mnie kosztowało, mając kartę prepaid z Aldi-Talk?

Pozdrowienia.

Napisany przez 2Escorpio
Hej,

to zależy od telefonu komórkowego... zazwyczaj nowe telefony mają dostęp do Internetu... starsze modele (około 8 lat) mają dostęp do rodzaju WAP dostarczanego przez operatora sieci komórkowej, ale nie jest porównywalny z prawdziwym Internetem.

Wszystkie dodatkowe funkcje iPhonea, takie jak aplikacje itp., możesz oczywiście używać tylko z iPhoneem, ludzie nie kupują ich tylko dlatego, że są ładne.

Pozdrawiam, esco

Napisany przez Naseweis
Cześć...

Nawet starsze modele telefonów komórkowych (wyprodukowane ponad 10 lat temu) umożliwiały połączenie się z internetem, o ile funkcja ta była przewidziana.

Pozdrowienia, Naseweis

Napisany przez 2Escorpio

Cześć...

nawet starsze telefony komórkowe (wyprodukowane przed 10 laty) pozwalały na połączenie się z Internetem, jednak funkcja ta musiała być przewidziana.

Pozdrowienia Naseweis

Ale tylko droższe telefony komórkowe, a nie standardowe, prawda? Z prawdziwym dostępem do Internetu.

Napisany przez Naseweis
Cześć Escorpio,

drogi telefonie - co rozumie każdy pod pojęciem drogi.

Moje telefony mają umowę na 2 lata i więc nigdy nie kosztowały więcej niż 8 € miesięcznie.

Nie mogę nawet powiedzieć, ile te telefony kosztowałyby przy innej umowie.

Pozdrawiam, Wścibska

Napisany przez morales
Wystarczy, że wejdziesz na internet i wpiszesz pożądaną markę. Na pewno znajdziesz stronę, na której będą wymienione różne funkcje. Powiedziałbym, że obecnie prawie każdy telefon może łączyć się z internetem. Ale lepiej najpierw się upewnij.

Napisany przez Karin2202
Nowoczesne modele zazwyczaj zawsze oferują możliwość dostępu do Internetu. Musisz jednak uważać z kartą Aldi, żeby nie było dla Ciebie zbyt drogo...

Napisany przez DustinDepot
Nowe bardzo dobre smartfony z możliwością połączenia z internetem i najnowszą technologią są już dostępne za mniej niż 200 EUR. To już nie jest drogie. Znajdź odpowiednią taryfę i zacznij korzystać!

Napisany przez trey
Tak, użytkownik powyżej ma rację. Istnieją na pewno dobre smartfony, które są zdolne do łączenia z internetem i posiadają dodatkowe funkcje, dostępne już za mniej niż 200€. Z przystępnym abonamentem na telefon komórkowy można już wiele osiągnąć.

Napisany przez gruberclaudia
Czy to pytanie było naprawdę poważne.
Dobre telefon to kwestia definicji, dla mnie dobry telefon to taki, który działa płynnie przez ponad 2 lata, ale jeśli chodzi o słabe punkty - nikt by nie zarabiał na biznesie.

Napisany przez mia88
Nie mogę sobie wyobrazić, że to było poważne pytanie

Napisany przez Ralle8
Z dostępem do Internetu można poradzić sobie z każdym smartfonem, ale najlepiej jest wybrać odpowiednią taryfę.

Napisany przez m.meyer
Nie chcę nawet myśleć o czasach bez internetu mobilnego

Napisany przez gruberclaudia
Kto by zechciał... albo kto mógłby...
Bez sensu tutaj, szczerze mówiąc...

Napisany przez speaker2013
nawet dziesięć lat temu można było korzystać z internetu za pomocą telefonu komórkowego.

Napisany przez TheoL
W zasadzie tylko wtedy, gdy jest wbudowana funkcja przeglądarki, w przeciwnym razie trzeba używać telefonu jako modemu (kosztowne). Przegląd ofert znajdziesz pod adresem:

Napisany przez Laura555
Myślę, że tani smartfon może zaoferować prawie wszystkie funkcje, jak drogi smartfon, ale w tańszej wersji. Ale stare telefony mogą ledwo (jeśli w ogóle) otworzyć stronę startową internetu. Oglądanie obrazków jest absolutnie wykluczone... hehe...

Pozdrowienia,
Laura

Napisany przez Pasyvar
Z wszystkimi nowymi smartfonami Internet powinien być standardem

Napisany przez Markus77
Z większością smartfonów jest to obecnie już możliwe bez problemu, ale wolałbym zainwestować trochę więcej (niekoniecznie musi to być od razu jabłko), aby móc się nim dłużej cieszyć

Napisany przez Cinnyminni95
Cześć użytkowniku24,
zwykle możesz korzystać z Internetu na każdym smartfonie (jeśli twój abonament na to pozwala). Jednak menu, obsługa, poszczególne aplikacje oraz aplikacje różnią się w zależności od producenta. Osobiście uważam, że dla iPhonea dostępne są lepsze aplikacje niż na przykład dla Windows Phonea czy Androida. Ale to kwestia punktu widzenia. Gdy już wybierzesz model, powinieneś po prostu przeczytać recenzje testów. Nie kupuj jakiegoś taniego, potem możesz żałować.

Napisany przez Luisa5677
Niestety nie wszystkie telefony komórkowe to umożliwiają, a nawet na tych, które umożliwiają korzystanie z internetu, nie można zrobić tylu rzeczy, co na przykład na iPhoneie. Więc musisz naprawdę sięgnąć po smartfony, ale są też tańsze modele niż iPhone.

Napisany przez Ophelia
Oczywiście, nie wszystkie telefony oferują takie same funkcje, ale wszystkie mogą korzystać z internetu......Sprzedaż telefonów komórkowych przez telefon jest ważnym źródłem dochodu ... także dla Apple

Napisany przez LydiaTheoly
Z jednej strony potrzebny jest dostawca internetu umożliwiający korzystanie z sieci, a z drugiej strony telefon komórkowy, który to umożliwia

Napisany przez Radon
Mam wrażenie, że w końcu uda ci się połączyć z internetem za pomocą tego, ale nie będzie to zbyt przyjemne. Poza tym, korzystając z sieci komórkowej e-plus (co masz z ALDI Talk), możesz korzystać z Facebooka za darmo. Wystarczy przejść na stronę 0.facebook.com. W przeciwnym wypadku, myślę, że zapłacisz około 24 centów za megabajt.

Napisany przez mia88
Z każdym smartfonem można łatwo wejść w Internet. I są takie, które są znacznie tańsze od iPhonea. To zależy tylko od tego, jakiego operatora chcesz. Po prostu idź do kilku sklepów z telefonami komórkowymi i zasięgnij informacji.

Napisany przez Agio
Przynajmniej z każdym, który można obecnie kupić za >100 euro! Wymagana karta SIM.

Napisany przez ManfredL
Tak, obecnie nawet za pomocą smartfonów można korzystać z Internetu, sądzę, że każde urządzenie za 50,00€ może to obecnie zrobić, o ile ma kolor, to działa.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata