Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Które banki są na czele pod względem obsługi klienta?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, wiem, że banki internetowe mogą oferować wszystkie usługi taniej dzięki ograniczonemu personelowi, ale nadal jestem zwolennikiem osobistego obsługi klienta. Bardzo cenię sobie, gdy mam osobistego doradcę, który nie zmienia się co kilka tygodni. Jestem gotów zapłacić opłaty za prowadzenie konta za tę usługę. Chciałbym jednak otrzymać za to dobrą jakość usług, dlatego chciałbym zapytać w tej wykwalifikowanej społeczności, które banki w okolicach Kolonii są liderami pod względem obsługi klienta. Jestem otwarty na propozycje, o ile otrzymam dobrego doradcę. Pozdrawiam, Belcantor

Napisany przez 2Bolitho
Jaka jest dla Ciebie dobra wydajność? Co dokładnie przez to rozumiesz? Ogólnie rzecz biorąc, jest to podobne do sytuacji, gdy szukasz doradcy samochodowego w wybranym salonie samochodowym. Zakładam, że mają wiedzę na temat swojego asortymentu. A potem pojawia się kwestia uprzejmości oraz tego, czy są dostępne herbatniki i kawa...

Napisany przez NilsSteeb
Hej, szczerze mówiąc: jeśli mieszkasz w dużym mieście, każdy bank powie Ci, że oferuje dobrą obsługę. To trochę kwestia gustu. Czy powinien ciągle proponować Ci coś nowego, czy po prostu dbać o to, abyś nie brał udziału w każdej hossie na rynku finansowym? Czy powinien być nadal dla Ciebie dostępny, gdy przeprowadzasz się na wieś? wtedy ziarno szybko oddziela się od plew. Sparkassen i banki spółdzielcze mają swoje placówki nie tylko w miastach, ale także na terenach wiejskich. I to na pewno nie dlatego, że można tam dużo zarobić, ale po prostu dlatego, że tego rodzaju obsługa jest ich zadaniem i to jest oczywiste. Na miejscu powinieneś więc bez problemów otrzymać osobistego opiekuna, który udzieli Ci rad i pomocy. Nawiasem mówiąc: Jeśli w ogóle interesujesz się bankami, a zwłaszcza dobrymi bankami i ich placówkami, więcej informacji znajdziesz na krytycznej platformie oceniającej banki dobre-banki.de. Platforma dla krytycznych klientów banków. Znajdziesz tam wiele artykułów na temat Twojego pytania oraz liczne opinie klientów, które powinny pomóc Ci w podjęciu decyzji. Powodzenia!

Napisany przez Offenseher
Ja, jak zauważyli dwaj poprzedni mówcy, wszystko zależy od osobistych preferencji i tego, jak dokładnie definiujesz dobrą usługę - niestety każdy ma inne podejście. Myślę, że ogólnie rzecz biorąc, jesteś dobrze ustawiony w Sparkassen, zwłaszcza jeśli mieszkasz w okolicach Kolonii i nie bezpośrednio w centrum... Być może powinieneś też wspomnieć nam, które banki w twojej okolicy w ogóle wchodzą w grę.

Napisany przez Regen
Bank Spółdzielnia GLS eG wygrał test obsługi online giełdy rok temu, chyba. Jestem tam klientem, ponieważ uważam, że ważne jest, aby wiedzieć, co się dzieje z moimi pieniędzmi, udzielane przez bank kredyty są publikowane dla klientów.

Napisany przez Kristian
Cześć Tam banki są kontrolowane, a odwiedzający, czyli klienci banków, również sami wystawiają oceny, powinni, tak jak ja to zrozumiałem, również składać opinie na temat obsługi lub doradztwa danej banku. Ciao

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata