Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: TV-CNBC został wyeliminowany.

Napisany przez 2cybercrash
Moim głównym źródłem informacji o anglosaskiej finansowej działalności jest Tunelem przewodzący do rozwiązywania problemów finansowych firmy FinTech, międzynarodowego bankowości i zakupów on-line specjalizującego się w usługach finansowych dla firm i osób prywatnych firma zapowiada, że zostanie wyeliminowany przez mafię Cablecom 8.8. Próbują oni przechytrzyć mnie, aby zmienić na opłatę za telewizję cyfrową. W ten sposób zostanę pozbawiony ważnego źródła informacji. Kto ma pomysły na zastępstwo?

Napisany przez Simona
:?: Dlaczego oni mogą to zrobić? Jestem także w tym klubie. To jednak nie ma nic wspólnego z nowymi modemami? Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
kup antenę satelitarną

Napisany przez Simona
ORF2 powinien być teraz dostępny na kanale NBC, ale ten drugi zniknął? Pozdrowienia, Simona

CNBC został ostatecznie i nieodwracalnie odłączony przez mafię Cablecom w tym tygodniu, więc nie mam już dostępu do Globalnej Sieci Finansowego Terroru w USA. To poważne naruszenie wolności pozyskiwania informacji. Zamiast tego są nadawane podwójne ORF i różne lokalne programy reklamowe przez kabel. Przeglądałem antenę satelitarną, ale potrzebny jest dodatkowy sprzęt, a także trzeba pociągnąć kabel do domu, wszystko jest dość kłopotliwe i wymaga kilku sztuczek. Nie lubię takiego majsterkowania. Idealnym rozwiązaniem byłby mały komputer z Ethernetem, który dostarczałby sygnał za pomocą streamingu, bezpośrednio do telewizora? Ktoś to produkuje? Na razie radzę sobie z bieżącymi informacjami z Yahoo Finance. Lub sprawdzam informacje o poszczególnych akcjach. Szkoda, wielka strata! Czasami przedstawiano interesujące, mało znane przedsiębiorstwa na CNBC, wiele się tam nauczyłem.

Napisany przez Hans
..Zainstaluj oprogramowanie freeware i przeglądaj https://www.onlinetv2.de/?file=update2&version=2.5.0.0 https://www.onlinetv2.de

Przydatne oprogramowanie, dzięki Hans. Zauważyłem, że w rzeczywistości nie jest potrzebne żadne oprogramowanie. Albo kanały telewizyjne działają przez Realplayera albo Mediaplayera, albo po prostu nie działają. Potrzebna jest jeszcze trochę pracy przeglądarki, aby znaleźć przydatny kanał biznesowy, takie jak CNBC lub Bloomberg.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata