Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Nowa książka o handlu surowcami.

Napisany przez 2Bolitho
Cześć, właśnie odkryłem nową książkę i dodałem ją do mojej listy życzeń. Wkrótce zamówię i podzielę się swoimi spostrzeżeniami: Rohstoff: Das gefährlichste Geschäft der Schweiz: Amazon.de: Erklärung von Bern: Bücher Przeczytaj fragment (pobierz w formacie PDF): https://www.evb.ch/cm_data/LeseprobeRohstoffbuch.pdf Artykuł Der Spiegel o książce: Neues Buch über Rohstoffhandel: Blutsauger der Dritten Welt - SPIEGEL ONLINE - Nachrichten - Wirtschaft Przeczytałem już następującą książkę: King of Oil: Marc Rich - Vom mächtigsten Rohstoffhändler der Welt zum Gejagten der USA: Amazon.de: Daniel Ammann: Bücher Teraz jest mowa o kimś, kto uczył się od King of Oil. Naprawdę jestem ciekawy.

Napisany przez Danny84
Czy jest tam również coś na temat gazu? Zastanawiam się, czy warto zainwestować w gaz ziemny. Na stronie steckdose.de przyjrzałem się już rozwojowi cen, teraz szukam więcej informacji na ten temat. Czy długoterminowa inwestycja byłaby opłacalna? Co o tym sądzicie?

Pozdrowienia

Napisany przez morales
Inwestycja w gaz na dłuższą metę na pewno się opłaci. Ostatnio zainteresowałem się tym i jestem całkiem przekonany, że w dłuższej perspektywie będzie to przynoszące dobre zyski.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata