Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Pytanie dotyczące karty MasterCard i wypłacania gotówki.

Napisany przez MisterEd
Cześć czy mogę wyciągnąć 900 € z bankomatu w ciągu jednego dnia przy limicie dostępności w wysokości 1000 €? Mam tutaj pismo, w którym napisano: Z Twoją kartą i odpowiadającym do niej PIN-em możesz wypłacić z bankomatu w kraju maksymalnie 50% tej kwoty w ramach miesięcznego limitu karty kredytowej w ciągu 30 dni (maksymalnie 1.000 EUR dziennie). Za granicą możesz otrzymać... Oznacza to, że mogę wypłacić z bankomatu tylko 500 EUR miesięcznie? Czy istnieje jakiś inny sposób na uzyskanie tych pieniędzy? Czy mogę na przykład wykonać płatność kartą kredytową? tak jak robią to sklepy podczas płatności? Tak jakbym była sklepem i pobierała pieniądze z mojej własnej karty kredytowej na swoje konto bieżące? Bardzo pilnie potrzebuję pomocy, ponieważ potrzebuję tych pieniędzy do jutra...

Napisany przez 2Escorpio
Cześć Czy mogę wyciągnąć 900 € z bankomatu w ciągu jednego dnia, mając limit 1000 €? Mam tu napisane: Z Twoją kartą i odpowiadającym jej numerem PIN możesz w ramach miesięcznego limitu karty kredytowej wypłacić z bankomatów w kraju maks. 50% tego limitu w ciągu 30 dni (maks. 1000 EUR dziennie). Za granicą otrzymasz... Czy oznacza to, że mogę wypłacić tylko 500 EUR miesięcznie z jednego bankomatu? Czy istnieje inny sposób na dostęp do pieniędzy? Czy mogę np. z mojego konta dokonać obciążenia karty kredytowej? Tak jak robią to sklepy, gdy płacę? Tak jakbym był sklepem i pobierał pieniądze z mojej własnej karty kredytowej na swoje konto bieżące? Pilnie potrzebuję pomocy, bo pieniądze potrzebuję do jutra... Hej, odpowiedź znajduje się w pytaniu. Możesz wypłacić codziennie do 1000 euro, ale tylko 50% swojego limitu. Wniosek: Jeśli masz limit tylko 1000 euro, możesz wypłacić tylko 500 euro w ciągu 30 dni. I nie, jeśli nie masz terminala kart kredytowych ani umowy z bankiem/firmą kart kredytowych jako handlowiec, nie możesz oczywiście wypłacić pieniędzy z karty kredytowej. pozdr. esco

Napisany przez m.neumann
Więc to chyba wszystko. Ponadto nie wydawaj pieniędzy, których nie masz.

Napisany przez 2Escorpio
m.neumann pisze: Dazu sei dann wohl alles gesagt. Außerdem solltest du kein Geld ausgeben, welches nicht da ist
Tak długo jak może uregulować rachunek i nie wpłaca pieniędzy na swoje konto bieżące... może robić, co chce ^-^

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata