Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Zarabianie pieniędzy online jeszcze nigdy nie było łatwiejsze, pokażę Wam jak to zrobić!

Napisany przez MyCash
Cześć wszystkim zainteresowanym,

szukam już od dłuższego czasu solidnych sposobów zarabiania pieniędzy w internecie. Niestety, również ja musiałem zapłacić swoje lekcje.

Teraz jednak trafiłem na możliwość, która wyróżnia się spośród innych. Mamy tutaj do czynienia z absolutnie rzetelną i dużą firmą, która istnieje od 14 lat.

Firma oferuje nam możliwość zarabiania na swoich zyskach. Aż 1-2% dziennie.

Wszystko, co musimy zrobić, to codziennie włączyć reklamę. Całkowity czas to około 3-5 minut. Teksty reklamowe i portale, na których zamieszczamy bezpłatne ogłoszenie, są z góry ustalone w panelu administracyjnym.

Mogę wam tylko poradzić, abyście spróbowali. Bo kto nic nie próbuje, ten też nie zarobi.

Jeśli ktoś chce zarabiać pieniądze, to szczegółowo przeprowadzę go przez panel administracyjny, pokażę jak zamieszczać reklamy i oczywiście przedstawię dalsze możliwości zarobkowe firmy.

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz po prostu e-mail lub wiadomość prywatną. Jeśli masz Skype, mogę bliżej przedstawić tę możliwość w krótkiej prezentacji.

Do zobaczenia, pozdrowienia

Re: Zarabianie pieniędzy online jeszcze nigdy nie było łatwiejsze, pokażę Wam jak to zrobić!

Napisany przez 2Bolitho
Proszę podać publicznie nazwę firmy. Jak ona się nazywa? I jak dokładnie to działa. Dlaczego nie umieszczasz wszystkiego tutaj? Moim zdaniem, ten kto udziela szczegółów tylko na Skype lub na prywatnej wiadomości, ma coś do ukrycia.

Napisany przez MyCash
Nie mam nic do ukrycia, co każdy zauważy, decydując się dołączyć!!! Nie chcę robić publicznej reklamy. Zainteresowani mają prawo się zgłosić albo nie, uważam to za uczciwe ;-) Pozdrowienia

Napisany przez 2Bolitho
W takim przypadku proszę o usunięcie postów. Według mnie osoba, która nie chce prowadzić publicznej reklamy i musi działać w ukryciu, ma uzasadniony problem z publicznością. W innym przypadku nie miałoby sensu dyskutować przejrzysto o tle sprawy.

Napisany przez MyCash
Jak chcesz wiedzieć, czy to jest wiarygodne, skoro tego nie wypróbowałeś??? Tutaj NIKT nie ponosi ryzyka, a co więcej, każdy może to zrobić, nie trzeba mieć wielkiej WIEDZY ;-) Oferuję wam tutaj tylko możliwość, nie błagam. Musicie zdecydować, czy chcecie zarabiać pieniądze, ale od razu odrzucać wszystko jako niesolidne, to dopiero niepoważne ;-) Więc ludzie, do zobaczenia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata