Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy cena listu gwarancyjnego w ubezpieczeniu jest niższa?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie... Od trzydziestu lat mam prawo jazdy i prawie zawsze miałem samochód. Przez cały ten czas byłem i wciąż jestem członkiem ADAC, z którego skorzystałem już wielokrotnie. Ochrona drogowa, którą mam w ADAC, kosztuje mnie prawie 70 euro rocznie. Uważam, że to dość drogo. Większość ubezpieczeń oferuje również ochronę drogową jako dodatkową polisę. Czy można założyć, że będzie taniej, jeśli kupimy ochronę drogową w naszym własnym ubezpieczeniu, czy też ADAC jest bardziej specjalistyczny jeśli chodzi o usługi z tej dodatkowej polisy? Kto może mi doradzić w tej kwestii? Pozd. Dave

Re: Czy cena listu gwarancyjnego w ubezpieczeniu jest niższa?

Napisany przez Naseweis
Dave pisze: Cześć ludzie... Od trzydziestu lat posiadam prawo jazdy i prawie zawsze miałem samochód. Przez ten cały czas byłem i nadal jestem członkiem ADAC, którego usługi już bardzo często korzystałem. Pakiet assistance, który mam w ADAC, kosztuje mnie prawie 70 euro rocznie. To dość drogo moim zdaniem. Większość ubezpieczeń oferuje również pakiety assistance jako dodatkowe ubezpieczenie. Czy można założyć, że będzie to tańsze, jeśli kupi się pakiet assistance w swoim własnym ubezpieczeniu?
tańsze lub darmowe - tak. Czy ADAC jest jednak bardziej wyspecjalizowany w zakresie usług dostarczanych przez to dodatkowe ubezpieczenie? Jeśli ktoś potrzebuje czasopisma miesięcznie i raz w roku pakiet wycieczki - to ADAC jest godny polecenia. Pozdrowienia, Naseweis

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata