- pn paź 10, 2011 9:07 pm
Cześć,
ponieważ nie mam zielonego pojęcia, mam nadzieję, że otrzymam tutaj jakieś wskazówki.
Bardzo pilnie potrzebuję po ukończeniu szkolenia kredytu o dość wysokiej kwocie. Skraca się moje szkolenie, więc kończę je wcześnie i zostanę zatrudniona...
Powód kredytu zaklasyfikowałabym jako budowę domu, remonty...
W momencie, kiedy potrzebuję kredytu, mam 21 lat i zarabiam może 1100 albo 1200 euro netto. Mój chłopak, który jeszcze będzie się szkolił, może być wliczony, ale jego zarobki oczywiście będą niskie, ale pieniądze to pieniądze - możemy się złożyć, jeśli będzie trzeba.
W Internecie już obliczyłam, że mogłabym otrzymać 21000 euro od Easycredit. Planuję 20000 euro, więc to by pasowało. Teraz pytanie, czy faktycznie mogłabym otrzymać tę kwotę?
Problem całości będzie taki, że nie mogę czekać do zakończenia okresu próbnego i chciałabym wiedzieć, czy byłoby możliwe otrzymanie takiej dużej sumy, a to jeszcze w okresie próbnym?
Mogłabym spłacić kredyt bez problemu, ponieważ nadal mieszkam u rodziców za niewielką opłatą praktycznie (w rzeczywistości obok w mieszkaniu).
Nie mam negatywnego wpisu w rejestrze dłużników. Czy potrzebujecie dodatkowych informacji, aby móc udzielić mi jak najbardziej precyzyjnej odpowiedzi?
Pozdrawiam,
Mandy