Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Bezpłatna telewizja strumieniowa online.

Napisany przez 2cybercrash
Ważne pytanie dla wszystkich maniaków technologii komputerowej: Po tym, jak CNBC zostało usunięte z mojej kablowej sieci, jestem zmuszony zająć się tą nowatorską techniką składania. Ponoć około 200 dostawców oferuje darmowe sygnały telewizyjne cyfrowe w internecie. Wymagania, aby móc korzystać z tej techniki, są różne. Do tej pory następujące doświadczenia: Demo-Freeware TV 7.1, wymienia wiele kanałów, ale brakuje CNBC, brakuje też Bloomberga, nie można znaleźć dobrych kanałów ekonomicznych. Technika również nie działa, odtwarzacz multimedialny od Microschrott otwiera się z komunikatem o błędzie, automatyczna konfiguracja ustawień proxy nic nie daje. Prawdopodobnie brakuje kodeka telewizyjnego? Więc nie działa! Ktoś to już kiedyś przetestował i ewentualnie uruchomił? Prawdopodobnie działa podobnie dla Maca i PC? Znalazłem kanał, ewtn.com, który oferuje połączenie telewizyjne dla Real Playera, działa to bardzo łatwo, wystarczy zainstalować Real Playera, to wystarczy, jeśli tylko coś takiego byłoby dostępne dla CNBC lub Bloomberga. Ktoś się bawił tym? W zasadzie można również podłączyć mały laptop do telewizora za pomocą kabla Ethernet. Bardzo dziękuję za wszystkie przydatne wskazówki, Twój cybercrash.

Napisany przez speedskater
Jeśli problem dotyczy tylko kodeka, spróbuj pobrać k-lite, który powinien zawierać wszystkie niezbędne kodeki. Jeśli to zadziała, daj nam znać. Jestem zainteresowany. W przeciwnym razie nie mogę Ci pomóc.

Napisany przez beta
cybercrash pisze: Odtwarzacz multimedialny od Microschrott otwiera się z komunikatem o błędzie, automatyczna konfiguracja ustawień proxy nic nie pomaga.
.......Tak, muszę powstrzymać się od uśmiechu ;-) Nie, serio: Internetowa telewizja prawie w ogóle nie działa dobrze. To, co piszesz, to wieczne zamieszanie i majsterkowanie. Nie mam rozwiązania na Twój problem, ale jeśli masz czas, możesz go tu zabić: https://www.wwitv.com/ :mrgreen: :mrgreen: Pozdrowienia

Dziękuję za doskonałą stronę, na której znajduje się praktycznie wszystko. Większość stacji działa nawet z Realplayerem lub nawet odtwarzaczem multimedialnym od Microschrott. Jestem bardzo zaskoczony, informacje są przydatne. Jakość obrazu jest zadowalająca, dźwięk jest ok. Niestety brakuje interesujących kanałów z wiadomościami finansowymi, CNBC niestety nie istnieje. Wyraźnie przeniesiono go do segmentu płatnego. Istnieje jeszcze strona internetowa Bloomberg, ale nic tam nie działa, muszę to sprawdzić w dniu roboczym, tak samo jak kanał biznesowy BBC, który wydaje mi się interesujący. Będę czasami przeglądał ofertę i będę o tym informował. Jeszcze raz dziękuję, dokładnie takiego czegoś szukałem i wydaje się, że działa bez dodatkowego oprogramowania.

Wyniki z powyższego linku: Dla Italy działa kanał CFN/CNBC w języku włoskim. Oryginalny, dość zasobożerny! Na linku Bloomberg: https://quote.bloomberg.com/tvradio/tv/ w lewym oknie działa Bloomberg TV, funkcja Odtwarzacz wideo uruchamia się poprawnie, przeglądarka przechodzi w tryb offline, trzeba kliknąć Ponownie Online, aby rozpocząć streamowanie TV nawet po niemiecku dla Niemiec. Działa! Wygląda dobrze. Zobaczymy, co zostanie dostarczone w dni robocze?

tutaj do testowania: Bloomberg TV Germany: https://www.bloomberg.com/streams/video/LiveDE_nb.asx Bloomberg TV USA https://www.bloomberg.com/streams/video/LiveBTV200.asx

Napisany przez richard100
Cześć Cybercrash, Super narzędzie. Dzięki. Pozdrowienia, Rich

Być może warto dodać wskazówkę dotyczącą dodania połączenia do listy ulubionych w eksploratorze Microschrott. Zaznacz link, skopiuj go za pomocą Ctrl-C, następnie wklej go do paska adresu przeglądarki i otwórz. Następnie przeciągnij do listy ulubionych albo wklej za pomocą Ctrl-C i Ctrl-V.

Napisany przez beta
Pozdrowienia i dzięki

Napisany przez Simona
Dziękuję bardzo :!: Pozdrowienia, Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata