Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy istnieje limit przy wypłacie gotówki kartą kredytową?

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie. Teraz nie chcę w ogóle dotykać limitu osobistego, który każdy klient ustalił ze swoim bankiem lub organizacją kartową. Chodzi mi o to, czy natknę się na jakieś ograniczenia wypłacając gotówkę z bankomatu kartą kredytową. Z kartą debetową istnieją określone limity, które zawsze różnią się między bankami. Czy to samo dotyczy wypłaty gotówki kartą kredytową, czy można wypłacić cokolwiek w ramach osobistego limitu? Gaukler11

Re: Czy istnieje limit przy wypłacie gotówki kartą kredytową?

Napisany przez 2Escorpio
Hej, tak, istnieją takie limity. Bank może ustawić kilka limitów dla... Płatności w handlu Wypłaty gotówki, w tym z bankomatu Zakupy internetowe / telefoniczne Kasyna Zazwyczaj limity są nakładane tylko na wypłaty gotówki / bankomaty oraz kasyna. Limity różnią się głównie w przypadku wypłaty gotówki, często decydują między krajem a zagranicą i zazwyczaj wynoszą 0,00 euro / Brak możliwości wypłaty gotówki (często gdy karta jest nowa) 100 euro dziennie/tygodniowo/miesięcznie 250 euro dziennie/tygodniowo/miesięcznie 500 euro dziennie/tygodniowo/miesięcznie 1000 euro dziennie/tygodniowo/miesięcznie tylko do 50% limitu karty. Limity mogą być również łączone... Na przykład 500 euro (dziennie/tygodniowo/miesięcznie) w kraju, 250 euro (dziennie/tygodniowo/miesięcznie) za granicą, ale razem nigdy więcej niż 50% dostępnego limitu. Limit można również obniżyć przy spłacie karty ratalnej. Jak widzisz, jeśli chcesz uzyskać dokładne informacje o swojej karcie, musisz przeczytać regulamin swojego banku i/lub zadzwonić i zapytać. Pozdrawiam, esco Ps.: Każda karta kredytowa ma limit wypłaty gotówki, chyba że miesięczny limit jest tak niewielki, że mieści się poniżej limitu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata