- pt lis 18, 2005 12:52 pm
Kupuj dzisiaj za mniej niż 300 Fr. Następny cel zakupu: 280 Fr.
Pozdrowienia, Rich
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
cybercrash pisze: F&W-Chiński: koszty będą obciążone przez MomentumTo jest chiński KABA. (Zobacz mój post z 7.3.) Zdaniem cybercrash Ocena jest uczciwa z PE około 16. Kaba przedstawiła wyniki za pierwsze półrocze, rozpatrując przyszłość PE wynosi 16, a nie 18. 18 to stary wartość z przewodnika akcji, na więcej nie stać autorów F&W! PE zawsze jest trudną sprawą, ponieważ zależy od wyboru zmiennych. Przeprowadziłem dwa warianty, które odpowiadają mojej ocenie w przedziale (worst/best). PE 05/06 (przy 61 mln 17,9) (przy 66 mln 16,5) To zależy od tego, jaką wartość zysku przyjmujesz. Twoje PE 05/06 16 wydaje się być nieco optymistyczne. Nie mam nic przeciwko, jeśli tak to wyjdzie. Czy ocena jest uczciwa, to jak zawsze kwestia subiektywna. Brakuje wzrostu. Bez wzrostu zysku kurs nie może wzrosnąć, ponieważ PE byłoby zbyt wysokie obiektywnie. Jeśli teraz zysk spadłby faktycznie do 61 mln, a kurs wzrósłby do 330, PE 05/06 wyniósłoby 19,3. Musi nadal być trochę fantazji.
cybercrash pisze:Zauważam, że w tym forum bardziej rozmawia się o medialnych plotkach niż o handlu. Inwestycje wartościowe są tutaj tematem dla około 3 użytkowniczek lub użytkowników. Muszę teraz wymagać opłaty od Salamander za trafne oceny i słabą aktywność użytkowniczek i użytkowników, którzy ewidentnie czerpią korzyści i praktycznie nic nie wniosą poza plotkowaniem zamiast handlu? Moim zdaniem o wiele więcej użytkowniczek i użytkowników, którzy nie przyczyniają się, powinni uiścić opłatę, aby móc czytać. Według mnie opłata byłaby darmowa tylko dla około 6 użytkowniczek i użytkowników? Oczywiście istnieją różne punkty widzenia! Na przykład jestem z przekonaniem zainwestowany w Precious Woods i ten zaangażowanie, jeśli wszystko pójdzie mniej więcej zgodnie (zarówno u PW, jak i prywatnie u mnie), zostawię na kolejne (horyzont) 10 lat w depozycie. Kilka miesięcy temu również zakupiłem akcje IVF Hartmann. Tutaj nie spodziewam się szybkiego zysku, ale inwestycji lepszej niż na koncie oszczędnościowym i mimo to spokojnego snu. Pozdrowienia Andi
beat pisze: Jest trochę trudno z celami zakupu. Mam również dział Kursy zakupów. W ostatnich dniach korzystałem z nich również po to, aby dokonywać zakupów. Ale teraz jest tak, że bieżące kursy - przynajmniej częściowo - są poniżej moich cen zakupu. .Wchodziłem też za wcześnie w CIBN. A przynajmniej z dnia 8.3. wydaje się, że w formie dywidendy będę mógł ponownie sprzedać tytuł ze średnio- i długoterminowym zyskiem. Pozdrowienia, Rich
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata