Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Zawód makler inwestycyjny.

Napisany przez evastirne
Cześć wszystkim, Czym właściwie zajmuje się makler inwestycyjny? I jak się nim zostaje? Czy potrzebna jest określona wykształcenie, kwalifikacje dodatkowe czy nawet studia podyplomowe? Natknąłem się na tę stronę: https://www.corpussireo-makler.com/In...nt-Makler.aspx Obecnie nie mam zbyt wielu informacji na ten temat. Dopiero zaczynam drugi rok mojego szkolenia w VoBa w moim mieście. Mimo to zaczynam już myśleć o przyszłości i chcę się dowiedzieć więcej. Byłoby mi miło, gdyby ktoś podzielił się ze mną swoją wiedzą. Jeśli cokolwiek wiecie, proszę napiszcie. Dziękuję Eva

Re: Zawód makler inwestycyjny.

Napisany przez EuroPaule
Cześć Ewo, Najpierw musisz określić, jakiego rodzaju inwestycje chcesz pośredniczyć. Wspomniana strona dotyczy nieruchomości. Ale może być również wszystko inne, co ludzie próbują (powinni) robić, aby pomnożyć swoje pieniądze. Jeśli chcesz to robić samodzielnie, liczy się Twoje zachowanie, Twoja wiedza i przede wszystkim Twoje kontakty w tej dziedzinie. Jeśli szukasz zatrudnienia w takiej firmie, powinnaś zapytać o profil wymagań. Jako świeżo upieczona pracownica bankowa, możesz być może zacząć jako jakiś Junior.... i stopniowo awansować. Powodzenia Paule

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata