Największe Polskie forum finansowe
Jeśteśmy największym Polskim forum finansowym. Znajdziesz tu masę informacji o nieruchomościach, kredytach, giełdach czy kryptowalutach.
Czytaj więcejForum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Surowce materialne, złoto, srebro, nieruchomości powinny przetrwać każdy kryzys. Z dużą ilością oszczędności możesz być w stanie kupić sobie chleb po kryzysie.
Z takimi ogólnikowymi stwierdzeniami powinno się jednak ostrożnie obchodzić. Owszem, jest prawdą, że surowce materialne po kryzysie nadal mają wartość i nie grozi im całkowita utrata wartości. Ale nawet w przypadku tych form inwestycji można częściowo spalić swoje oszczędności. Utrata siły nabywczej, która może wynikać na przykład z obniżenia ceny złota w wyniku pęknięcia bańki spekulacyjnej, może być w niektórych przypadkach wyższa niż utrata siły nabywczej wynikająca z lekko wzrostowej inflacji. Podobnie jest z srebrem, nieruchomościami itp. i powinno się to uwzględnić podczas podejmowania decyzji inwestycyjnych.
Z poważaniem Schlapphut
laurentkollet pisze: Cześć! Potrzebujesz pożyczki? Mogę udzielić pożyczki pomiędzy osobami prywatnymi w wysokości, którą potrzebujesz z oprocentowaniem 3% od całkowitej kwoty pożyczki. Mój serwis jest bardzo poważny, więc skontaktuj się ze mną, jeśli potrzebujesz pożyczki i jeśli masz na myśli poważnie. Skontaktuj się ze mną pod adresem e-mail: aide.finance06GMAIL.COM. Musisz odpowiedzieć na mój adres emailowy bezpośrednio na gmail.com DziękujęSuper super super...
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata