Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję małego kredytu w wysokości 2500€.

Napisany przez Junicum
Właśnie wziąłem 2 kredyty, które spłacam w ratach w wysokości 189€. Moje wynagrodzenie wynosi 900€. Mieszkam razem z moim 5-letnim synem za darmo w mieszkaniu rodziców i poza comiesięcznymi ratami nie mam żadnych zobowiązań. Jeżdżę samochodem marki Opel z 2008 roku i nie mam żadnych luksusów. Naprawdę pilnie potrzebuję pieniędzy, która bank uważałby mnie za kredytowalnego?
Pozdrawiam
Junicum

Napisany przez 2Bolitho
Załóżmy, że otrzymujesz kredyt. Jak wyglądałyby Twoje finanse za pół roku? A za rok? Jak doszło do tego, że wziąłeś/aś te dwa inne kredyty? Czasami zdarza się, że 12-letni samochód nagle się psuje. To naprawdę sytuacja wyjątkowa i całkowicie zrozumiałe, że nie można było tego przewidzieć i zaoszczędzić na ten cel pieniędzy.

Napisany przez Naseweis

już wziąłem 2 kredyty, które spłacam miesięcznie w sumie 189€. Moja pensja wynosi 900€.
Mieszkam razem z moim 5-letnim synem za darmo w mieszkaniu moich rodziców i poza comiesięcznymi ratami nie mam żadnych zobowiązań finansowych.
Jeżdżę 12-letnim Opelem i poza tym nie mam żadnych luksusów.
Naprawdę potrzebuję tych pieniędzy pilnie, która bank uznałby mnie za wiarygodnego kredytobiorcę?

żaden - jak zamierzasz wyżywić siebie i swojego syna za 711 € miesięcznie?
i dodatkowo spłacać kredyt?

Pozdrawiam

Junicum

Pozdrowienia N..................

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata