Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Ostrzeżenie: Dowcip dla kobiet!

Napisany przez ADMCI4
Kobieta siedziała w barze i delektowała się drinkiem po pracy ze swoimi najlepszymi przyjaciółkami. Nagle do baru wszedł dobrze zbudowany, niezwykle przystojny młody mężczyzna. Był tak olśniewający, że kobieta wpatrywała się w niego nieprzerwanie. Młody mężczyzna zauważył jej spojrzenie i podszedł do niej. Zanim kobieta mogła przeprosić za swoje zachowanie, młody mężczyzna nachylił się nad nią i wyszeptał jej do ucha: Zrobię wszystko, absolutnie wszystko, czego tylko chcesz, nawet najbardziej ekstrawaganckie, za 20 euro, bez żadnych dodatkowych warunków. Zachwycona kobieta zapytała, jakie są warunki. Młody mężczyzna powtórzył: 20 euro i wystarczy, że powiesz mi, czego chcesz, w trzech słowach! Kobieta przez chwilę przemyślała jego propozycję, potem delikatnie wyciągnęła 20-eurobanknot z kieszeni. Wcisnęła mu banknot - razem z adresem swojego mieszkania - delikatnie w dłoń. Spojrzała mu głęboko w oczy, wetknęła język i powoli przesunęła go wzdłuż swoich ust. Położyła mu dłoń na uda, pochyliła się do niego i szeptnęła mu do ucha: .... Posprzątaj mój Dom!

Napisany przez Dany1
Odważnie W środku nocy wracasz pijany do domu. Twoja żona stoi tam z miotłą w ręku i czeka na Ciebie, a Ty pytasz: Czy jeszcze sprzątasz czy planujesz gdzieś jeszcze polecieć? fajnie W środku nocy wracasz pijany do domu. Pachniesz perfumami i masz szminkę na koszuli. Klaps dla żony i mówisz: Jesteś następna...! PROFESJONALISTA W środku nocy wracasz pijany do domu. Twoja żona leży w łóżku, ale widzisz, że jeszcze jest obudzona. Bierzesz krzesło i siadasz przed Jej łóżkiem. Na pytanie: Co ty tutaj robisz? odpowiadasz: Kiedy spektakl się zacznie, chcę być w pierwszym rzędzie!!

Napisany przez Springer
W celu rozluźnienia (kobiety proszę nie czytać :wink:): Jaka jest różnica między huraganem a kobietą :?: Nie ma różnicy :arrow: Najpierw są dzikie i mokre, a potem zabierają ci Dom i samochód :arrow: ops: :lol:

Napisany przez Karin2202
Cześć, chłopaki,

to już wszystko? Dajcie jeszcze czadu! Bo w porównaniu z wami Mario Barth to ikona

Napisany przez Joe
Kobiety są jak kalosze,
jeśli nie są mokre, nie wchodzisz,
jeśli są mokre, śmierdzą
i gdy z nimi wychodzisz, musisz się wstydzić.

Napisany przez 2Escorpio
Żart, czy nie żart... Kobiece dowcipy są tu mile widziane, a także kobiety mogą śmiało zamieszczać wpisy z żartami o mężczyznach, jednak proszę zachować odpowiedni poziom w obydwu przypadkach. Pozdrowienia, esco

Napisany przez PaulaLin
Jaka jest kobieta z dwiema komórkami mózgowymi? W ciąży!

Napisany przez frau_bauer
tu pięknie, ale zło tu jest

Napisany przez isar11
Mam kilka pomysłów, ale są zbyt płytkie...

Napisany przez DagobertDuck
Dość złośliwe, ale też dość zabawne. Chętnie zobaczę więcej.

Napisany przez stafanie
Pomysły są fajne, ale brakuje mi tego, który mnie powali z nóg

Dzwoni do swojego chłopaka w pracy: Kochanie, mam tu układankę, ale po prostu nie mogę - każdy kawałek wygląda tak samo jak jajko! Na to chłopak: Masz jakieś wzorce? Jak wygląda układanka? Ona: No cóż, na pudełku jest kogut, jest całkiem czerwony ... ale mimo to nie mogę! Chłopak: Ok, kochanie, nie denerwuj się, spróbujemy tego wieczoru razem, tak? Wieczorem spotykają się, on patrzy na pudełko ... DUŻA CISZA... Potem chłopak mówi: No więc, kochanie, teraz spakujemy płatki z powrotem do pudełka i nie będziemy więcej o tym mówić...

Napisany przez tiemann
Jak blondynka próbuje zabić ptaka?
Rzuca go z balkonu!

Napisany przez Experte
Mężczyzna jedzie samochodem. Nagle widzi żabę na drodze i ledwo zdąży zahamować. Żaba spełnia mu życzenie, ponieważ uratował jej życie. Mężczyzna prosi o most od Berlina do Nowego Jorku. Ponieważ to jest zbyt trudne dla żaby, mężczyzna ma wymyślić coś innego. Mężczyzna pokazuje żabie zdjęcie swojej żony i życzy sobie, aby wygrała konkurs piękności, a on zarobił przy tym dużo pieniędzy. Wtedy żaba pyta: Czy most ma mieć dwie czy cztery nitki?

Rozmawiają dwaj rzeźnicy. Jeden mówi: “Wczoraj pozbyłem się 65 kilogramów zepsutego mięsa!” Na to drugi rzeźnik odpowiada: “Szaleństwo, jak to zrobiłeś?” – “Po prostu się rozwiodłem!”

Napisany przez ThinkPad
Które kobiety wolisz: Te, które dużo mówią, czy te inne?
Jakie inne?

Napisany przez Jus_Deck
Złe, złe te żarty hahahah

Napisany przez 5BetShove

Zło, zło te żarty hahahah

Mogę tylko się zgodzić. W miejscach publicznych, takie żarty należy raczej powstrzymać.

Napisany przez Dahut
Następny żart, który pasuje szczególnie do forum finansowego:

Blondynka wchodzi do banku i prosi doradcę o kredyt w wysokości 1 000 € na cztery tygodnie. Jako zabezpieczenie chce zostawić swój jaguara. Bank cieszy się z transakcji, zawiera umowę z nią i umieszcza jaguara w swoim podziemnym parkingu.

Po czterech tygodniach blondynka wraca, spłaca 1 000 € + 10 € odsetek i opłat, i zabiera jaguara. Zanim odjedzie, doradca bankowy pyta ją, po co w ogóle potrzebowała tych 1 000 euro. Blondynka odpowiada: Wcale nie potrzebowałam pieniędzy. Byłam przez 4 tygodnie na wakacjach, a gdybym zostawiła swojego jaguara w tym czasie na strzeżonym parkingu, kosztowałoby to znacznie więcej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata